Sunday, March 27, 2011

~Pasal Earth Hour 2011~

Nak kata aku tak join Earth Hour ni, join jugak la sesket. 
Sbb apa sesket. Sbb tutup lampu jer.
TV bukak jugak. Teheheheheh.

So, ini ada gmbr yg sempat di capture dr dpn umah aku sahaja.
 10 minutes before.
Ada bangunan AmBank, KLCC (sebelah je napak) n Menara Public Bank.

Tepat jam 9.30pm. KLCC tutup secara berperingkat. Nampak cantik.
Public Bank pun da tutup
Tp bangunan AmBank blum tutup.

Masa ni suma da tutup. Gulita dah.

Blok sebelah pun menyahut jugak kempen ni.

Sokay la kan.... tehehehehhe

p/s : gmbr mmg la tak memuaskan. Maklum la kamera biasa2 je. (cea...kengkonon nak bagi alasan la kenapa aku nak beli kamera baru. Ngeheheheh)

4 comments:

mamaaizara said...

hari sabtu hari tu dah lepas kul 9.30 baru ingat earth hour...xpeka betul kan?

PUANSTOBERI said...

Azi :
Tehehehe. Reen kat sini kalo tak peka pun mmg perasan sbb bangunan tinggi suma da ttp lampu. huhu

cikbedahlaser said...

yeayy..dh dpt dh tgk gmbr b4 n after earth hour. best nye best nye..

PUANSTOBERI said...

CBL:
huhu..itu kamera biasa je itu.. idak la lawa mana.. mesti ada lagi pro PG yg up gmbr bes bes.