Friday, March 25, 2011

~Pasal Launch Sudah~

Salam pagi Jumaat. Moga hari ini semuanya baik baik sahaja.
Nak publishkan blog baru tu sebenarnya.
Tp mcm berdebar debar plak. Huhu.

Ok lah. Saya publish yer, tp aci tak kalo saya tak bagi lagi link blog tu dulu.
Boleh cari kot..... huhu...

Jadi, di pagi Jumaat penuh keberkatan ni, saya launchkan blog baru itu.
Insyaallah, segala usaha untuk mendapatkan cahaya mata akan diceritakan dlm blog sana.
Semua orang boleh berkongsi segala cerita di sana.
Boleh hantarkan komen panjang, saya tak kisah.
Boleh juga berbalas balas komen dgn blogger yg lain, saya tak kisah.
Cuma, komen dari anon mmg tak boleh masuk la. Di block sudahhh...
Tp kalo ada anasir2 yg tak bersesuaian masuk ke situ, mungkin akan di private kan.
Jadi kira tempoh percubaan dulu la ni. Eceh!

So, kengkawan yang berminat buleh la jengah di sana.. silakan....... :)

6 comments:

SyaNa said...

akan ku cariiii

ChentaHati said...

stoberi - jgn block saya pulak ek... sy pun tgh TTC utk the second one ni... boleh belajar sesama...

zahidah dihaz said...

owh...good luck untuk blog baru...


New Entry: Heel: Harus aku cerewet

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

ok jugak tue...inysaallah akan ku pergi jengah sana!

PUANSTOBERI said...

Syana :
Carik jgn tak carik... kasik misteri sket la.. hihi

CH :
Takat ni open to all.. sila silalah kita share sesama info yg ada :)

zahidah :
Oke.. tenkiu :)

Kina :
oke..jengah je. hik hik :)

cikCha said...

err xde keyword ke? huhuh...