Thursday, March 3, 2011

~Pasal Dah Terbang~

Oke. Pada yg memenangi teka teki berapa tahun saya keja retu, harap bersedia menanti incik posmen ya. Burung di setem itu sedang menjalankan tugas menghantar surat buat kamo suma.
Oh. Rinie kata, asben dia kata (asben dia keja Pos Mesia), sampul cekelat kena caj setem RM1.20. Saya buh setem RM1 tu. Kalo sesapa tak dpt or kena caj RM0.20 lagi sila tuntut ngan saya ya. Nati saya bank-in dopesen sesegera yg mungkin.
Tp eh. Yg lps, masa antar key-chain Sabah tu saya buh setem RM1 gak. Selamat smpai tanpa caj tambahan kah? (pertanyaan buat penerima dulu).

Dan saja nak tempek gmbr gedix-gedix saya ari ni.
Baju Kurung Moden : Batik crepe- Halimah Batik
Tudung : Ariani
Kasut : Primavera
(Suma Made In Malaysia lah. Eh. Ye ker? Ariani n Primavera Malaysia nyer ke?)

Motip aku nak gitau suma segala?
Saja. Nak belagak DI-BA. Miahahahaha. Naper? Ada sesapa yang rasa nak putus usus tgk aku tulis2 camtu. Miahahahahah.

4 comments:

ejaMaria said...

hahaha...
usus aku putus dah gelak nih... ;p
tak agak-agak...
ok support barang tempatan... ;p

PUANSTOBERI said...

Maria :
Ngehehehe.. sekali sekala belagak di-ba (sebenonya debab ye dak?).
Ha..salu org tulis barangan jenama luar negara je kan, ni aku tulis barangan made in Malaysia. Miahahah :D

LyNn HaMzAh said...

saper yang menang kak? lynn terlepas baca rasanya...

PUANSTOBERI said...

Lynn :
Tu akak da backlink gak entry yg gitau sapa pemenangnya tu :)