Monday, March 7, 2011

~Pasal Dah Abis~

Sudah smpai ke penghujung nya.
Bertemu lagi tahun hadapan.
Ada sesapa tk smpat dtg?
Takpe, ada lagi upcoming event cam Promosi Kerja Kahwin, Promosi Aidilfitri dsbnya.
Tapi tak la sebesar yg ini.

Pada yg da dtg dan berbelanja. Terima kasih diucapkan. Kraf Menjana Ekonomi. Ada makna tuuuu..... Huhu.

Bye bye HKK 2011, jumpa lagi di HKK 2012.
Insyallah.

p/s: Sudah borong barang kraf kecik2. Adik2 aku tnya nak buat apa? Nak buat contest akak la. Kalo nak menda2 ni sila masuk contest akak di blog eh. Huhuhu.
Hadiah da ada, so, tunggu contest nya ya. Adakah sepasang batik sutera jadi adiah Grand Prize nyer lagi??

2 comments:

zahidah dihaz said...

bestnya...nak join....hehehhe


NEW ENTRY: KeBOSANan

PUANSTOBERI said...

zahidah :
kak reen igt join apa la tadi.. terlupa plak pasal statement contest tu. Hikss.. oke..tgh pikir2 ni nak buat contest apa..