Friday, March 4, 2011

~Pasal Status Sama Di FB~

Aku mmg sker print screen kan menda2 kat internet yg mcm se pemikiran ni. Mcm retu yg bila aku buat entry pasal tajuk blog yg lebih kurang sama dan dkt dkt.
Yg ni plak kat status FB.
Pagi tadi la kut.
2 kawan aku ni meletakkan status bekpas meke (mungkin).
Sorang tu kawan aku kat UK sanun (eh. UK ke London tah).
Sorang lagi adik opis aku.

Sweet lak.

Macam sorang kata 'aku makan karipap sardin'
Sorang lagi jawab 'aku lak makan nasi lemak'.

Hik hik hik.

Oke. Itu saja. Terpehehapapapa kan. Itu pun nak citer. Ngeeeee.. Nak gi sopink jap kat bawah. Eh...

2 comments:

Ummi AmnaAmzar said...

ok gak tu..menarik ape..

PUANSTOBERI said...

UmmiAmnaAmzar :
Hihi.. sweet kan?? :D