Sunday, April 4, 2010

~PnStoberi @ PWTC~

Ari tu da citer kata nak girls day out ari Sabtu kan.
So..da girls day out lah ari Sabtu retu.
Dari kul 11am till 6pm. Puweh ati mak nokss..

Gi karoke dulu. Udah la Dee sakit tekak. So, dia tk leh nyanyi. So, aku la yg nyanyi sakan. Smpai tak larat..trus pilih lagu then tekan audio. Kira mcm tgk video clip la. Layan Lady Gaga la apa la. Oh. Lagu Zee Avi- Bitter Heart pun ada. Soka..soka..then nyanyi lagu Sekadar di Pinggiran. Bes woh lagu ini. Harus jd lagu wajib selain lagu Bertakhta di Hati nih.

Ok. Pas karoke lelaju gi Ariani. Oh..tk citer lagi pasal pi Jalan TAR ari Jumaat tu ya. Em..tkpe lah. Gi Ariani belikan tudung kiriman org2 opis. Lepas tu balik ke SOGO, amik keta pi PWTC plak.

Plan nak gi tgk pameran kasut tu. So, pegi. Tkde la menarik sgt pun.

At d entrance


Udah napak sama je aku dgn bulat.bulat.bulat tu.


Cuba teka kasut saya saiz berapa?

1 Malaysia. 1 Kasut.


Kasut bulu-bulu tu reganya RM4,999.00.
Kasut Jimmy Cho usah ckp la.
Tp maleh nak amik gmbr lah.
Ramai nau org duk snap2.
Agaknya derang pun nak buh dlm blog n fesbuk kut.

Tp berlama2 kat Perfect Living '10 nyer pameran lak. Dee pun ada meng order barang situ. Aku plak udah berkenan dgn satu barang. Tp tak beli dulu la. Balik kena tnya pendapat my dear dulu. Bagus tu barang tu. Mmg lama da aku nak carik tp rasa mcm mahal..mcm tak worth je. Tp tgk menda tu dan demo dia..mmg trus rasa mcm harus nak beli. Haha.

Bes jugak perfect living ni. Mmg tak penah pegi pun last2 year. Tk silap dulu CIMB yg organized. Sambil tu survey2 la barang2 nak buh kat mansion nati. Memang la rasa gerammmm je. Tgk KC la, living room nyer set, tilam2 yg amat la selesanya..stok kalo tido mmg sure la susah nak bgn pagi nak gi keja. Hik hik. Lps tu tv, alat2 letrik yg bes2. Tkpe..tkpe..simpan duit, 2 thn lagik leh realisasi kan. Aku mmg target nak beli water filter tu nati bila masuk umah baru. Skang tak kuasa la. Dah la air kat umah ni kecik nak mamp. Skang ni pakai mineral pot ngan beli air mineral cukup.

Lepas da rasa nak tercabuit kaki baru sedar nak balik. Pehtu singgah makan kat SR dulu. Makan Tomyam dan amik choc walnut. Asik Choc Indulgence je kan..terai hok lain plak. Sodapp jugak.. ke sbb lapo tah. Uih..buleh ke kalo aku ckp yg servis SR di The Mall amatlah terhapa. Melembappp...nak amik order pun melembap smpai Dee yg pi amik sendiri buku order tu. Then kena panggil staff dia amik order then air pun smpai masa Tomyam aku da abis. Kuasa la aku ngan SR ni..tgk satff kemahin ramai tp melembap. Tk phm. SR Sogo tu org ramai tp laju je servisnya. Sila amik perhatian.

Da kenyang2 baru balik. Phew..giler penat. Dah la paking kat The Mall tu thp mencekik. Apa pun puweh ati dgn my girls day out.

PnStoberi : Lps ni pameran apa lagi ya??

1 comment:

Ejamaria said...

alaaaa... apasal tak tunjuk shopin ape?