Thursday, March 10, 2011

~Pasal Hore Hore La Kita~

Kalo nak buat entry tak berapa nak wordless lagi ari ni buleh tak??

Memula ke kita gi pejabat Nuffnang.
Amik ini.

Sbb dapat 1 je complimentary, kena la beli satu lagi.
Lps itu kita pegi Istana Budaya.
Beli ini.

So, ari Sabtu nati kita tgk ini la yer.

Sapa lagi dpt tiket pree... ayuh kita ke sana.

p/s: Adialuze....kalo ko kata nak ikut dan suh sponsor, jawapan dia.. pegi la beli tiket di ticket2u.biz yer sayang... :P

7 comments:

maszmadi said...

wah!! cam best jerk..

PUANSTOBERI said...

Maz :
Buat buat best je sbb da dpt tiket pree.. hik hik :D

♥ Che NamNam ♥ said...

huwaaaaaaaaaa jelesnyer dapat gi tgk aznil..haku pon tinggalkan komen gak ari tuh kat nuff tapi komen haku tak sehebat komen ko lahh..dasyatttt!!!ayat powerrr tuhhh..tahniah hoooo,tak semua org dapat peluang free utk berjimba ngan aznil lagik..nanti ambik gambor byk2 jaja kat belog k..

PUANSTOBERI said...

Che Nam Nam :
Toksah dok jeles la aih.. dpt tiketnya satu.. abis partnership nak tinggai mana kan? nak pegi sorang mmg tidak la.. sudahnya kan da kena beli seketoi lagi tiket.. huhuhu

Insyaallah...kalo ada peluang, harus la tgkp gmbr bebanyak :D

AdiaLuze said...

Ko niiiii..cam tau2 je aku nak mintak sponsor...awal2 ko dah warning ek..Hampeh... >‿<

P/S : Nanti amik gambo bebyk tau..leh share kat blog ni..hihhihi..

oto said...

reen,best gak ko dpt hore hore tgk aznil. gambo bebanyak tau reen.. pastu ltk kt blog, fb bagai... best tuhh.. cite tau nnti reen.. (kazen hubby aku dpt duet dgn aznil utk lagu rock bersama aznil.. huhu..)

PUANSTOBERI said...

Adia :
Kah..kah..kah..ai knoe olredi..

Oto :
Kazen mu dpt iphone rasanya smlm.

Kengkawan...gmbr mmg tak byk..nyampah lah.. tskkkk