Monday, March 21, 2011

~Pasal Bertemu Dania dan Benjy~

Date : 19 Mac 2011
Venue : TGV Wangsa Walk
Event : Sesi Bertemu Peminat Awan Dania
Artis : Dania (Scha) and Benjy (Jehan)

Malas nak tulis panjang lebo. Layan gambau je yer.
Memula dpt mini poster ini. Ingatkan meke je ni yg dtg.

Seterusnya makan popcorn la smbil tunggu artis tu. Dpt popcorn n air coke

Pengacara of d day - Dollah Cantik. Cantik kewww?? Teheheheh

Bila Dania n Benjy dtg derang bagi tengok di Balik Tabir Awan Dania dulu.


Lepas tu sessi soal jawab dgn peminat. Aku tak tanya pun. 
Dengar je. Pehtu ada sesi kuiz plak.

Lps tu baru sesi sain otograph and amik gambau.

 Oh.Benjy..

Oh. Dania. Aku je sengih terlebih kan. Haha

Maka ini lah hasilnya.

Dpt gudie bag dari Clinique juga

Lps kuar dari TGV terus pegi rest. Ayam Penyet.
Dah lapar. Tak lunch. Makan Ayam Penyet serta Udang Penyet.

Utk Scha n Jehan, terima kasih kerana sudi meluangkan masa bersama kami; peminat2 Awan Dania. Kpd Astro, terima kasih bagi tiket utk sesi bertemu peminat ini, dapat gudie bag Clinique lagi dan popcorn. Eh. Apsal eh..popcorn TGV Wangsa Walk ni sedap lah.Hihi (ayat dlm Awan Dania)

p/s : Gmbr sungguh la tak memuaskan. Sbb tu la aku gedik gedik nak camera baru. Uhuksss.

6 comments:

cikmOt said...

tengah tunggu gambit datang opis amik lesen dia ni...hehehe...

AdiaLuze said...

Waaaaaa... BESTnye!!!!!!!!!

Waaaaaa.... SEDAPnyeee !!!!!!!!!!!

Ko ni Reen... Semua waaa,waaaa blaka laaa... Jelesnyeee =.=

ejaMaria said...

lawa si Scha tu kan ?

cikbedahlaser said...

nasib x dpt tiket kpl terbang.. harus la ai jeles..

PUANSTOBERI said...

cikmot :
Kirim salam sama beliau yer..ai minat juga beliau itu. huhu

Adia :
Ahaks... toksah dok jeles la aih..menda biasa2 je ni.. :D

Maria :
Lawa..!


CBL :
fuh..fuh...fuhhh... (tgh jampi kut dpt tiket flight plak pasni) Huhuhu :D

AdiaLuze said...

Benda biasa yang masih mampu wat aku jakun ... Hikhikhik ;D