Tuesday, October 5, 2010

~Update Result Contest : Fasa 1~

Bismillahirrahmanirahim..

Uih. Bukan keja sng rupanya kan nak men 'judge' ni.  Maka dgn ini saya update dulu tentang peserta yang dishortlisted.
Ada 66 sumanya. Ini adalah fasa pertama sebelum dinilai utk fasa terakhir dan seterusnya pemenang hadiah utama. Dan hingga kini belum ada pemenang lagi nih..kena jemput juri awam yg berkecuali kat opis esuk nih. Haha.

Ok, saya persembahkan..peserta yg di shortlisted bagi fasa pertama..



Semua peserta yg memenuhi syarat2 penyertaan (kena tgk semula la syarat pada entry Mari Join Contest Pnstoberi) di shortlisted.
Ok, selesai fasa pertama. Mungkin ada update lagi lps ni before pemenang diumumkan. Pemenang akan diumumkan selewat-lewatnya hari Jumaat.. :))

21 comments:

cik Teratai Wangi said...

Hehe.. Gewd Luck Smua.. *wink..

nadiah said...

saya ada

thanks

miSs zYmaH said...

wahhhh,
sungguh berdebar2...

aMyErInAiMiE said...

tq kak!
good luck sume~~ :)

~ain said...

yes yes gambar saya ada.. heheheh sengit sangat contest... 99 penyertaan! Nebes i tau!

Cute MuM said...

alhamdulillah ada dalam senarai... tapi dr 66 orang tue, sapelah yang menang....

mama zharfan said...

ok, berjaya di short list setakat ini :) moga2 ada rezeki me :)

Cik Cyera Cullen said...

wow! tanx sis! ^^

Intan Inn said...

kenapa saya tak ada yer..huuhuhu

haszuraidah ishak said...

huhu..tidak tersenarai..btw, good luck untuk semua!!

deqlis said...

fuyooo cantiknya gambor2 pnStoberi dah susun2 n frame gitu... ramai ya yg join.. caiyok!!

Nazz@Purple said...

nazz xde..waaaa..kesedihan melanda..hehehe..gd luck pada yg menang nanti..pn stoberi..nanti buat contest lagi eh;)

Liza said...

Mana gambar liza ni? tercicir ke?

eima said...

gambo aku ade ... tp menang tipis...huhu

Anitadahahs Kefele said...

semoga berjaya semua! :)

akma said...

unsangkarable! pic saye adela. hiks!

yabedabedu.

mamalieyna said...

ada disitu..good luck to all! ^_^

MiMi PeONy said...

yeah...!!!
sy da disitu...
moga2 da hrapan...
gud luck u all...

Hezesuze said...

pergghh sumenye cantik2 uols.....berdebar lak tunggu keputusan nie..hehe

♥♫♥EiRa♥♫♥ said...

knp pix sy x da yer..

zahidah dihaz said...

sedih...pic tak de dalam senarai..huhuhuh