Tuesday, October 12, 2010

~Pasal Pening Pening~

Selamat Pagi semua...
Adehh..penin..penin...
Dah tgk komen2. Tp lum sempat nak reply2 lagik.
Smlm..again..ke Penang lagik. Asal ari Senin je gi Penang. Asal gi Penang je ari Senin.
Kalo mggu lepas tak la rasa berpusing sgt.
Mggu ni rasa berpusing lak kepala ni.
Touch down KLIA 9.20 camtu.
Tp touch down KB (bkn Kota Bharu) dkt kul 11.00. *pitam*
Balik umah basuh kaki..salin baju..tido sat.
Umm..tido sat apa nya..tido trus.  (Isyak lebuh la tu.. astaga...apa nak jadi nehhh...)
Dan pagi ni bangun still rasa 'goyang goyang'.
But then kena dtg gak opis sbb kena wat laporan mesy luar yg attend kat Penang tu, then esuk da start promosi. Mesti byk menda nak kena urus.
Nati la saya melawat blog rerakan suma yer..napak byk citer bes bes kat blog korang.
Adehhh..

Penang = Pening..

7 comments:

☆iz-AnN a.k.a cOmOt☆ said...

aler, sian puan stoberi...
jangan pening2 ye...
kita makan dulu...hehehe...

Anitadahahs said...

ishk..
jgn pening2. rest banyak2..
kurang vitamin kott tu, tu jadik pening2 aje..

ejaMaria said...

Reen... promo tekstil kan kali ni... nak tanya psl songket... ade member nak kawen dia nak cari songket tp budget tak besar la... email aku no phone nko... ape2 nnt aku call... email kat - ejamaria@yahoo.com.my ;p

ryn said...

ate' berotstation ajer kojenye kome neh ....

Intan Inn said...

alahai reen jgn pening2 yer..hapyy2 jer..intan nie baru baik dari pening,...hahaha

PUANSTOBERI said...

izan :
Yelah..mebi sbb tak makan kut. Perut sudah masuk angin..

Anitadahahs :
Umm..lama tak makan vitamin dah sejak makan madu, acid folik, JMD balik nih.

PUANSTOBERI said...

Maria : Suda emel..dan sudah dibalas pun kan :))

Ryn :
Dtg la musim dia tu. Ujung thn lak tu. Dah la duit kering je nih.. hihii (duit peruntukan la kan)

Intan :
Naper pening?? nak makan ubat malas ni..asik telan panadol je kan..malas nak biasakan