Sunday, October 17, 2010

~Pasal Jumpa Blogger Lagi : 2~

3 hari berturut2 jumpa rakan blogger.
Pulak tu kesemua pemenang contest retu, tp lain2 kategori.
Cam ari Jumaat tu ari jumpa Maria-pemenang kategori khas-kategori follower sedia ada.
Lps tu smlm, ari Sabtu - jumpa pemenang pilihan juri.
Then ari ni... pemenang Grand Prize Winner oih.
Cik Erin namanya.

Tp perjumpaan hanya berlangsung dlm 5 minit camtu je.
Dah la kat LRT Kg Baru je pulak tu. Memasing nak cepat.
Dia nak gi wedding kawan dia, aku lak nak pi keja kan.
Dah la tgh panas terik masa tu.
Sempat tunjuk ke dia kain yg kaler purple.
Mula dia mcm nak yg purple, tp yg tu berapa nak cantik.
Yg hijau tu aku dah siap masuk dlm kotak. Sbb itu mmg cantik lah (pd pdgn aku la kan).

Harus bergambar. Wajib.

Aku selekeh sungguh la masa ni. Dgn dia yg berkebaya cantik. Tk padan sungguh (motip nak suai padan plak..haha)

Lps tu sempat plak dia kata
"kak..yg entry akak buat pasal perkahwinan tu kan"
Ha.. aku dah cuak..naper ni..ada buat sesapa terasa kah.
"saya nak amik sket buleh..buat entry saya plak. Suka la kak entry tu"
Lor..igt apa la.
Amik la dik erin..tak kesah. At least gitau kan. Tkde la bila baca nati tetiba mcm 'eh..spti ku kenal ayat ini tp di mana yaa...".
See, bersopan kan..nak amik entry sket pun bagitau. Bagus. Bagus.

So, utk Erin moga suka dgn hadiah tu walo hakikatnya Erin nak kaler purple kan. Nati2 kalo akak mengidam Big Apple, kita jumpa di JJ AU2 okeh..

2 comments:

ejaMaria said...

batik weh... bila jadi baju lawa saje... nko je buat baju basahan... kecik ati ktorg dengar... hehehehe... betapa la ktorg tak mampu... ;p

PUANSTOBERI said...

ngeh..klaka oih statement mu itu. Jgn silap maksud..kami buat baju basahan kalo batik cotton ke, blouse batik ke, yg rega dlm 100-120 tu. Takkan batik rega 400 buat basahan.. melampau itu.
Abis..dah kami je yg pakai batik. Jabatan lain suma bebuat lupa kalo ari Khamis tu..kami lagiii kecikk atiii.. hihii.. :P