Saturday, October 9, 2010

~Pasal Nuff G + ~

Smlm napak citer ni kat blog Aimi A.Z. Ingat kut dia mmg dpt invitation thro' emel ke apa ke kan. Rupanya owh..ada dalam board nuff.
Umm..mcm best. Ada sesapa nak pegi??
Nak pegi, tp kang jadi cam kat event Sony. Tak kenal sorang maknosia pun. Tp ok gak. Dpt kawan baru dan kenal blogger chinese. Huhu.

Tp skang ni da ada ramai rakan2 blogger ni, korang nak pi tak??
Jum korang..
Ekceli aku pun nak kata free masa tu tak jugak. Kan tgh promosi tu. Tp ok je kalo nak escape jap sbb menda tu dari kul 10 till 2pm je. 

5 comments:

Anitadahahs said...

Erm. Kak Reen serius nak pergi ke ni? Ishk, kalau Anita macam segan lah. Nanti sampai sana tade kawan.hehe :P

PUANSTOBERI said...

Anita:
Jum...kita gi nak???

Anitadahahs said...

Betul ke ni? Next week wik eh. Hurm? Tu open meeting tu, kang nak pakai baju ape pulak. Rasa macam tak dijemputt je..hee :p

zahidah dihaz said...

wah....sedihnya tak dapat pergi....jauh satu hal, banyak assignment satu hal...dah nak final exam satu hal...sedih...

PUANSTOBERI said...

anita :
Kan nuff suh emel ke dia detail kita. Nati kang dia emel la ke kita invitation tu. Nak?? Jum..kita antar je emel tu dulu.
Alahai..pakai je baju kasual apa2. Takde masalah de.. hihi

zahidah dihaz :
Tkpe..takpe..nuff ni byk lagi event nya. kut ada yg kena ngan timing kita..buleh la pegi..