Monday, October 18, 2010

~Pasal Tag : Contest~

Kena tag contest plak nih.
Ni che puan hezesuze la tag nih.
Tp buleh tak kalo aiols buat je entry pasal contest ni tp tak join.
Buleh lah yer. Hiks hiks

Mana uols taw aiols sker karaoke nih.
Ni pun dah lama tak karoke nih..bkn buleh..lebih sebulan je nati dia jadi gatal2 lidah.

Ok, sblm tu. Contest ni dianjurkan oleh beliau ini. Mesti suka karaoke nih - Farah Liyana.
Tarikh tutupnya 30 Oktober 2010. Sapa menang leh dpt adiah ber karoke di tpt karoke pilihan sendiri. Wahh..bes kan. Cpt sesapa rajin karoke..sila join contest ini

Aku benarnya baru je berjinak2 dgn xtvt karoke nih. Pegi pun ngan geng2 porem mesra dot net aku lah. Start dalam thn 2005 camtu lah. Masa tu suma berstatus anak dara lagi. Geng yg salu pegi adalah Kak Julie, Hana n Dee. Kadang2 terselit gak HasFiza dan ada la seketul 2 lagi yg join jugak.
Dan bila Kak Julie kawen tinggallah Hana, Dee n aku.
Lps tu bila Hana kawen, dh ada anak, tinggal la aku n Dee je.
Tpt pilihan kami.. sure la Kotak Merah kat Sogo sanun. Situ je yg mmg bes dan easy access
Biasa kiterang amik yg kul 11-1.00pm nyer. Dulu ada smpai kul 2pm. Tp dia dah rugi gaknya trus buat 2 jam. Terkocoh2 ko..mana nak telan nasik lagi, mana nak nyanyi lagi. haha.

Aku bkn la tergolong dlm suara buluh perindu. Tp sker je nyanyi kat karoke. Buleh release tension weh. Seriyes (wahh..kan ada khutbah aku..nak release tension baik ngaji..ini nyanyi.) Ok, ngaji pun ngaji juga la.. nyanyi ni kira xtvt ber sosial ngan kawan la. Selain dpt jumpa kawan, dpt gak menyanyi..ha gitu.

Lagu wajib adalah Faradhiya-Bertakhta Di Hati. Mmg minat giler dan mesti nyanyi lagu nih kalo pegi karoke. Selain tu lagu2 Francisca Peter ke lagu2 80-an pun ok gak. Kalo ber duet ngan Dee, lagu wajib adalah Hail Amir n Uji Rashid tu - Gelora. Huhu.

Ok. Ini gmbr kami berkaroke. Kalo karoke je sure aku citer. Ada kat sini, sini, sini, sini, sini dan sini. Hoho
So, sesapa ada gmbr sdg karoke sila lah join contest ini. Sila sila....

3 comments:

haszuraidah ishak said...

nape tak join, sayangla gambo dah ade..kite nak join, tp gambo pulak takde..

Cute MuM said...

kaki karok gak eh...
me tak pernah n xminat....
kalo kawan2 ajak, kompom lari.. hehhe..

PUANSTOBERI said...

haszuraidah :
Tkpe la..kasik can je lah org lain masuk dulu. Kite kendian2 nati la join contest. Hiksss

Cute Mum :
Ngehh..dulu mmg tak soka..tp since dah kenal apa itu mic, dia mcm giler plak..dan ter ketagih. Hihik..
Kalo nak pi..kita jgn pi ramai2..mmg malu. Gi ngan geng yg bbtul geng..baru bess..
So..karoke jummsss...