Sunday, October 17, 2010

~Permata Yang Dinanti : Buah Zuriat~

Dalam usaha aku utk mendapatkan zuriat, aku tak pernah lagi mencuba yg satu ini.
Dari apa yg aku gugel, buah ni pun buleh membantu.

Gmbr gugel dari forum cari.
Kebetulan mak sedara my dear ke Mekah thn ni, jadi nati nak kirim lah.
Mana lah tau.
Dan nak kirim jugak akar siti fatimah tu. Dulu masa gi Mekah, ada mak beli, tp tu dah 20 thn lebih dah. Ada lagi ke tah.

Juga nak mintak dia doakan utk kami di tpt paling mustajab tu. Moga ada rezeki kami kali ni.

Selamba je aku kan. Dkt 2 thn tak dpt anak pun mcm rileks je (walhal dlm hati Tuhan je yg tahu). Ada byk plan dlm pala nih. Yg pasti waktu terdekat nak pi berubat kat DaruSyifa (sekali lagi). Yg treatment tu.. nati tggu hal umah siap dulu. Yg itu mmg tak leh rush2 sbb dia memerlukan ketenangan pikiran. Kalo stress hal itu hal ini buleh menggangu jugak. Bkn murah woh nak buat treatment tu (rasa..kalo tak smpai thp specialist, boleh claim nih).

Apa pun..moga ada rezeki lah utk kami sbg hadiah 2nd anniv yg menjelang tak lama lagi. Aminnn...

17 comments:

Irtiyah said...

Salam
Semoga dipermudahkan urusan dan dimakbulkan impian. Amin =)

E K A said...

amin...akak.minta la dia doakan eka sekali.ececey selamber je kan.org yg nak pegi tu pun tak kenal.

buah zuriat tu utk dpt baby ke.1st time tau...nak baby jugak !!!!!!!!!

izfanora said...

insyaAllah..
ikhtiar..
semoga mendapat zuriat yang diidamkan..amin..

ejaMaria said...

insyaAllah... nnt ade la tu ;p

ejaMaria said...

insyaAllah... nnt ade la tu ;p

Anitadahahs said...

semoga usaha kak reen berjaya!
InsyaAllah ada rezeki tu :)
satu lagi, kak reen sendiri tau kena perah dan usaha makan buah kelapa mekah tu~ tak boleh orang lain tolong..hehe :)

PUANSTOBERI said...

Cikgu Irtiyah :
Aminn...terima kasih

EKa :
Tkpe, nati akak suh makcik doakan sama utk kita yg belum ada rezeki nih.

PUANSTOBERI said...

izfanora :
Insyallah..terima kasih doakan akak.

Maria :
Insyallah..moga ada lah juga rezekinya nanti

Anita :
Yelah...nak harapkan sapa plak kan.. kita yg nak rezeki maka kita lah yg kena berusaha. Huhu.
Thanks doakan akak :))

Fatin a.k.a. Aten said...

sabar ea akak.. rakan2 blogger akan sentiasa doakan akak.. =) baru 2 tahun kan, my aunt dah 15 years.. anak2 buah dia lyn mcm anak sndiri.. nak apa semua dpt.. hihii

Hezesuze said...

teruskan usaha uols tu ek...weols sntiasa doakan uols berdua...

psstt..lenkali nk romen seminggu b4 piyed & seminggu after piyed...haaaa time tu subur uols....ahakss

eimah said...

akak nk ke agar tuh???kt tmpt sy pggl genggam fatimah...sy ade byk tuh x la...lgpn die tahan smpi ank bp pn after rendam ms nk b'salin tuh keringkan simpan dlm bekas leklok....

kekucingkatz said...

akar fatimah tu ade lagi....kalo aku tak silap tgk ler....sepupu aku ada pass barang kat aku hari tuh.....ko kalo nak pesan barang boleh jer..bagitau aku...sepupu aku dok sana...dia mmg selalu hantar brg melalui kwn2 dia....

PUANSTOBERI said...

Aten :
Tenkiu..sobss..terharu neh.. huhu. tu la..mungkin ada hikmahnya..

Hezesuze :
Mekasih la uolss...ai terharu neh.
Psstt..tak kira masa dah mainnya..tak berhasil jugekk.. hoho

PUANSTOBERI said...

eimah :
Blum la nak sbb lum pun peknen. Just in case. Hihikkss..

kekucingkatz :
Lor...awat tak habaq. Tkpe..tkpe..dah tau ni sng la. Tgk kalo makcik aku tak beli aku kirim hang lah nati kan..

PUANSTOBERI said...

Terima kasih kengkawan atas ke prihatinan korang..
Terharu rasa..

haszuraidah ishak said...

semoga dipermudahkan & dimakbulkan doa..Aminn..

sementara tu, leh berhunimun puas2..hihihi

PUANSTOBERI said...

Has :
Mekasih..really appreciate it..
Tu la..skang tgk pulun hanimun pepuas lah ni..