Monday, June 14, 2010

~My Girl's Day Out~

Singing.
Eating.
Watching.
Eating.

Last Saturday nyer citer.
Bergumbira mcm org blum kawen wif Dee [Harlinda].
Tenkiu la my dear sbb very d sporting, kasik ur wife ni gi gedik2 di ari Sabtu.

Pepagi tu gi Sogo la dulu. Bukan shopping tapi singing. Hehe.
My dear anta. Dee booked Red Box kul 11am. Keadaan agak lengang. Mungkin suma org ketiduran sbb berjaga lewat malam menonton bola.
Seronok. Memacam lagu nyanyi dan bes layan lagu MLTR.
"Paint my love..u should paint my love..."
Hihoww...

Sambil singing kita eating lah. Sbb pegi memekik pepagi, jd makanan adalah utk lunch dan bilik adalah pree. Pree sesangat lah kan. Walhal dah masuk dlm rega food. Yelah..kut tak, takde la nasik lemak kari ayam bhgn peha tu berharga RM18.00. Itu menu Dee. Ku amik spicy arabiata Spegetti. Rasa adalah sekadar utk kenyangkan diri.

Lps abis selesai segala nyanyi2 trus pi 1 Utama plak. Again..not shopping. Yelah. Dah umur makin menginjak lebih dari 30 ni kan, agenda utama bkn lagi shopping. Ok, dtg kesini meredah hujan lebat ni sbb nak watching movie Shrek. Tp sadisss...da sold out suma tiket. Tsskkk..... baik TGV mahupun GSC. Berderai harapan. Napaknya tggu CD / DVD je lah. Huuu..tp mana sama feel tgk skrin beso. Cena???

Then da takde Shrek, alang2 da dtg kiterang beli je tiket Kecoh Betul. Mmg kecoh betul lah nak tgk Kecoh Betul. Hihoww... tp citer adalah tidak menghampakan. Macam citer Adnan Sempit jugak. Tp malang citer ini napaknya tidak mendapat promo yg meluas. Dan malang juga bila salah seorg pelakonnya da ditangkap pagi tadi (u know who la kan. Malas nak ulas).

Bes jugak Kecoh Betul nih. Nak buat preview ke?? Next entry okeh.

Oleh kerana da ptg sket tgk Kecoh Betul ni makanya haruslah dah kelaparan. So, eating lagik. Popcorn n sweet corn.

Abis je citer tetiba ternapak sign 'Big Apple'. So, nyer gi beli Big Apple plak. Nom nom nom. Smpai 6 bijik aku beli. Pehtu baru pasan sapa la nak abiskan. Tapi buleh je abis..no hal lah. Smbil tgk bola my dear makan la. Suma aku amik ber asaskan choc plak tu. Eh ada stoberi seketui. Ha pas ni jangan nak bising2 badan naik mcm tong gas la tong dram la.

Jadi smpai umah 15 minit lagi ke pukul 7pm. Hihi. See..mcm jaman anak2 dara kan. Sesuka ati jer. Tp idak la selalu. Sekali sekala. Itu je lah citernya.

Kalo kuar ngan my girlfriend ni mmg takde la gmbr yer. Sendiri imagine lah cemna Red Box, cemna GSC kat 1 Utama, cemna popcorn dan cemana Big Apple..

Ok. Babai. Nak balik. Eh. Tetiba mcm tingin makan donut Big Apple lagi ni. Cena? Nom nom nom.

PnStoberi : lagi mao bising badan da gumuk...!!

3 comments:

azeul said...

sy xbising pun..org tu je yg agak obses dgn tong drum,tong gas, dan tong2 yg sama waktu dgnnye..huhuhu..

PUANSTOBERI said...

berak tong ada??? ekekekek :P

azeul said...

wakaka..tong apa lak tu..bahaya weh