Wednesday, January 5, 2011

~Pasal Pagi Rabu Ini~

Sudah ari Rabu. Ada beberapa perkara lagi nak kena setel. Yang memerlukan tindakan segera.
Bos baru pun da beberapa kali jumpa. Bes. Ai loike je kalo bos lelaki ni. Cepat dan simple. Buat keputusan pun sonang je. But then idak la ku kata bos lama dulu tak bes. Bes jugak. Ai loike jer. Beliau dgn aku oke je. Jumpa pun pasti setel problem. 

Ari ni bos baru ajak pi Rawang, wif another klik. Oke. Baik bosh. Tehehehehe. Ley jumpa bosh lama skali. Kan aku kata smlm tak salam peluk cium lagi dgn beliau sempena beliau nak pindah. So, kalo jumpa ley salam peluk cium yer.

Then petang lak ada meting kat Angkasapuri. So, mebi takde update la kut waktu lunch. Eh. Update tak update macam lah ada org kesah. Tak mase-elah pun kan.

Ada byk gak nak citer nih. Pasal barang2 yg makin lama makin byk yang naik rega yg boleh menyebabkan kita pun naik angin. Suma naik, abis apa yg turun? Ada. Air hujan. Tu mmg da tentu turun. 

Lepas tu pasal Aduan Rakyat. Ada la nak citer sket sbb agak ada berkait gak dgn kehidupan aku. 

So and so, jumpa lagi di lain rancangan. Hepi working uols... :D

7 comments:

PuaN su SU said...

semua nak naik harga....adoiii

LyNn HaMzAh said...

kalau lynn ada kat rawang leh jumpa kak reen...hehehe...

Hezesuze said...

ok noted!!
kalo jatuh bangun sendiri tau hehehe

cikbedahlaser said...

yeahhh berita tu la paling hangat...
nk raya cina lg byk barang naik..
adakah sebab majoriti peniaga adalah cina???
uhuhuhuhuh
berat turun kot pasni...

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

pergi rawang? leh la singgah jumpa kina..hehehehe...

PUANSTOBERI said...

Puan Su Su :
Itu la pasal. Mmg rasa nak naik hangin rasanya. Tu minyak masak tu tggu la 2,3 bulan mmg naek la tu. Hampagas tau...

Lynn :
Teheheheh...gi kejap je LYn. Nati kalo LYn balik Rawang, ello ello la Kak Reen, kita leh jumpa jumpaan. cewahh... :D

Heze :
Ala, namo bgn sendiri la uols. aiols nak panggil uols angkatkan. meheheheh :D

CBL :
Berat turun? Gud..gud :D

Kina :
Da balik pung... teheheheh :D

Anitadahahs said...

barang naik padan la dgn BN
B-BARANG
N-NAIK

keh keh keh ;p