Wednesday, January 26, 2011

~Pasal Meeting Lagi~

Gambar hiasan dari sini
Memula jadi. Pastu tak jadi. Pastu jadi. Pastu tak jadi. Pastu JADI plakkk...
Ha. Kelam kabut ko. TKP kata on jugak kul 9.30pg walo masa tu dah 8.45am.
Nak terberak pun tak sempat dibuatnya.

Gitu lah adanya yer tuan tuan dan puan puan.
Sering sgguh berlaku gitu. Meeting jadi tak jadi namanya tu.

Meeting ni mmg masuk dlm KPI unit aku. Kena buat 4 kali sethn. Kira quarterly meeting. Suku1, Suku2, Suku3 dan Suku4.  3Suku takde yer. Memula da cop TKP smlm. Dia tak buleh. So, cop pagi ni. Dah  emel suma ahli, edar memo bagai, smlm ada dept lain kata tak boleh sbb TKP masuk meeting lebih penting. Ok la. Aku pun suh bebudak aku kansel dan gitau suma ahli. Sekali pagi ni PA TKP kata masa bila plak dia tak boleh attend meeting aku nih. Bilik meting pun terpaksa tukar sbb da ada org guna bilik meting utama. Tkpe la.

Aiyark!. Trus la bersilat suma. Dgn minit, agenda. Talking point apah pun aku tak buat lagi. Byk lak tu maklumbalas nak kena bentangkan. Lantak. Belasah je aku ckp ikut dan.

Ok. Timakasih utk adik2 unit aku. Good job then. Tapiiii.... ada gak minit yg lepas salah. Eiii... geram tau. Da check pun ada salah. Cena nih? Eiii... tak suka tau. Tp nak wat cena kan.

So, KPI pertama tahun 2011- checked. Yay!!!

Bkn gmbr hiasan.
Ceh! sure korang kata poyo giler sbb meting pun tgkp gmbr. Miahahaha. 
Ate' kata blogger tegar. Hahaha.
Takde lah. Ini utk blog dept kiterang. Aku suh adik unit aku amik gmbr. Nak masuk dlm blog dept tu.  So, aku kasik tempek dulu kat blog aku. Hahah.
Tu nati incik TKP pantau blog kiterang. Takde berita langsung dah lately nih. Tu la taknak suh aku jadi jurulapor kan. Kut tak sure byk berita haku. Hahahhaah.

Oh. Opis kiterang mmg setiap cwgn negeri n bhgn kat HQ wajib ada blog.

3 comments:

AdiaLuze said...

Waaahhh Dasat tu Reen tpt keja pun dah kena ada blog...Leh la follow memfollow..Ahaksss...

PUANSTOBERI said...

Haha. Ai mmg takkan follow la blog2 dept n cawangan ni.
Uihh..tak leh menyerah diri utk dibaca oleh meke. teheheheh

a.samad jaafar said...

teman ghenyang ngan meeting ni to.. tamboh bile meeting ngan oghang melayu..lagut nyembang je lebihnye..ghentung nunggu nok abih yak..