Wednesday, January 26, 2011

~Pasal Lagu : One In A Million~

(video guna youtube, so opis sapa block youtube spt opis aku ni, maka tidak lah dpt menghayati lagu2 berikut. Tp takpe, balik umah leh tgk ya)

Byk sungguh lagu omputih yg guna tajuk One In A Million. Tp aku paling suka dua lagu ini. Sgt sgt suka.

One In A Million by Bosson


Lagu ini mengingatkan aku masa study final sem degree. Uwuuu... memori..memori..

One In A Million by Ne Yo


Sgt suka lagu ini. Retu kat karoke, Dee terkejut tgk aku leh nyanyi lagu ni. Tp kena ikut dgn audio lah. Hihi. Ate..dah patploh kali sari dengo kat MixFM tu, da masuk dlm otak aku ni ha. Hahahahah

8 comments:

AdiaLuze said...

Suka sangat yang versi Bosson tu..Teringat crita Miss Congeniality yg first dulu...Best sangat :)

Hezesuze said...

uiks uols join sessi karok ritu ek..??? tapi awat muka uols xde dlm picta?? halimunan kaaaa?? haha

LyNn HaMzAh said...

x dpt tgk kak...office lynn block youtube gak...

PUANSTOBERI said...

Adia :
Bes kan lagu ni. tatau la, bila dgr feeling dia len mcm sket.
Eceh!

Heze :
Erk. Uols maksudkan karoke mana ni? aiols tak penah la join memana karoke selain dgn teman2 se MESRA ai.
Ngeheheheh. aiols pi kat redbox sogo masa cuti thaipusam retu.
Teheheheh :D

Lynn :
Ngeeee.....opis akak block smpai kul 5pm. teheheheh :D

DKosongLapan said...

one i a million once in a lifetime..... errr....ke puanstroberi ade ceghite disebalik lagu????

kekucingkatz said...

jet setter...go getter...nothing better..
i like!!!

PUANSTOBERI said...

D-08:
err...ceghita jaman jaman berchinta kat U dulu la yob. mieheheheh

kekucingkatz :
Ya..i like too... :D

ch@ said...

kita suka tengok video clip dia. hiii.