Friday, January 7, 2011

~Pasal Lelucon Berunsur SX~

Uh hu. Internet buat hal. Cena aku nak online check in neh. Adehhh.. ok lupakan jap. Ada menda lain nak bebelkan. Mari lihat situasi ini.
Situasi : Dlm lif. Masuk di Ground Floor. Tp da ada org yg masuk dari Basemen. Tak brpa ramai org. Jadi ada yg berlawak berbau 'seks'. Aku diam je. Malas nk layan. "Tu diam je tu tak dapat la malam tadi" kata org tu.

WTF la kan. Ha ko. Apsal ah, kalo pagi Jumaat je sure dihujani lawak seks macam tu. Tak boleh ke pagi Jumaat ni kita cakap menda yg agak baek sket. Bukan la aku kata soal seks tu tak baik. Tp aku tak rasa aktiviti bilik tidur simply simply dibuat bahan lelucon. Esp kalo pagi Jumaat atau pun petang Khamis.

Giler malas aku nak layan oke menda2 camtu di pagi hari. Bukan la kata aku ni poyo je menda camtu tak buleh nak berlawak. Cuma nya aku rasa perkara camtu perlu ada 'right timing, in d right place'. Bangang tau bila masa kita tak layan ke, kita diam ke dia kata 'tak dapat'. Dan kalo kita terlebih hepi di kata plak ' dapat main la tu malam tadi'. Asik ingat seks je kan dalam pala mereka nih. Haih. Tak reti aku aih. Sekala sekali aku leh layan, tp kalo pepagi dah buat lawak berunsur seks, mmg la tak kuasa aku haih. Dah la byk menda aku nak buat lagi nih.

Tau dak kalo di report buleh jadi kes sexual harrasment tau.

Lantak hang la kata aku berhangin ke hapa. Tp aku mahu org2 camtu tau aku malas nak layan lawak lelucon berunsur seks tu. Sikit2 boleh la, tp suma nak dikaitkan dengan seks apa kes.

Oh lupa..jgn lupa tgk entry ini jugak. Tehehehehe :P
http://pnstoberi.blogspot.com/2011/01/pasal-vote-la-pula.html

5 comments:

ChentaHati said...

pnStoberi... meh join GA ni... sonokkk... http://biqque.blogspot.com/2010/12/i-love-click-my-best-travel-picture.html

AiTotYati said...

kak reen,

Ai jugak tak shuke org buat lawak seks banagng mcm tu. padahal hari jumaat tu kan mulia.

pala hotak tu biru je, menyampah!!!

E K A said...

oh eh..ada ae org melawak gitu...errr...eka tak penah lagi face dgn kes camtu

PUANSTOBERI said...

CH:
oke..oke, nati ai tgk eh :)

Aitot :
kadang kak reen layan kan je. tp bio la right timing kata orang kan. ini main sebat je.. nyampah heh!

EKA :
Ada la Eka... selalu sgt. Kadang tu mmg org tu jenis cakap dabel mening. Cakap la apa pun, otak tu igt seks je. Pehapa tau.

Anitadahahs said...

kui3
Anita tak kawen lagi. so mmg tak pandai la nak berlawak cam gini. muahaha