Monday, January 31, 2011

~Pasal Abis Dah Cuti~

Hai Kawan-Kawan.
Sihat kah kawan-kawan?
Suma dah bercuti kah kawan-kawan?

Cuti cuti saya da tamat.
Esuk public holiday. Lusa saya da kijer.
Then Khamis-Ahad saya nak bercuti di Kuala Lumpur.
Nak check in di mana di KL?
Apa tempat menarik di KL?
Nak jalan-jalan kat mana di KL?
Makan di mana yg best?

Haha. Mau kena pelempang kah?
Aje kijer giler pulak nak ber check in bagai kan.

Oh ya. Mekasih pada yg jawab teka teka saya tu ari.
Mmg ada yg menjawab dgn cepat dan tepat!.
Ada yg jawab sipi-sipi tepat.
Mungkin entry ini menjadi hint nya.

Jadi, pada peneka tersebut nantikan adiah dari saya ya (",)
U knoe whoe u are, rite?

10 comments:

eT said...

hehe...layan air terjun je la kt klcc.. :P

a.samad jaafar said...

kat penang tu kan... teringin nok naik peri pulok ghase ati nih...

♥♥ MoMmY MimiL ♥♥ said...

saya tgh layan cuti 3 bulan nih...maklum la cuti b'salin..jd, public holiday ka, skool holiday ka, xde effect sgt pd saye...hehehe...

cuti2 kt umah yg terbaekkkkk!! :P

PuaN su SU said...

bestnya ..g penang

Hezesuze said...

duk rmh jek...ngee

AdiaLuze said...

Kalo cuti kat KL, apalagi reen...g la shopping !! Hehehe..time2 cuti ni mesti lengang je..senang skit nak jenjln smbil pegang2 tgn ngan En.Hubby...hehehe

P/S : Jwpan soalan ko tu Penang ke? TAHNIAH le pada sapa yg dapat yee :)

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

sis...g lah i-City ke..zoo ke.. sunway lagoon ke... mcm² tepat menarik kat Kl sis!

p/s: kina dah umumkan pemenang tue.

cikCha said...

alaa jwpn ku lmbt beza bape minit jer dari akak ejamaria...hohoho

PUANSTOBERI said...

eT :
Err...air terjun ke air pancut? tehehehe.. KLCC public holiday ni byk pendatang asing je. Huhu.

Yob Samad :
Ate...apa lagi, setat keta, pegi je le. Bukan jauh dah.. naik peri je, pehtu pusing balik. Tehehe :D

Mommy Mimil :
Bes la cuti 3 bln. Tp org yg 'gatai kaki' cam saya ni tak leh duk diam kat umah. Mesti nak kuar jugak hatta cuci mata ke IKEA cuma. Tehehehe

Puan Su Su :
Asal dpt jalan jalan, suma tpt bes. teheheh :D

PUANSTOBERI said...

Heze :
Duk umah je uols.. cam tak caye je nih. teheheh

Adia :
Cadang2 nya gitu la. Ariani ada sale. Niat hati nak terjah la tu. Ngeh ngeh ngeh.
Ha..Penang la cheq.. kan ada habaq retu cheq tingin nak makan laksa. :D

Kina :
Mmg cdg nak p Icity. Then anak buah da ajak pi Ikea. Umm..ada la xtvt lagi napaknya. Hihi.
Ha..kina, akak ada bc tadi. Tk smpat yunk akak nak join contest tu. (tp kalo masuk pun sure tak menang..hihi)

cikCha :
Teheheheh :D
nati aku korek2 adiah, kut ada lebih lagi. Hihi :D