Thursday, January 13, 2011

~Pasal Dah Sampai~

Hai eberibadi. Tehehehe. Kekok plak rasanya bila lama tak ber blog eh.
Apa khabar suma? Suma ok la tu kan. Tgk memacam citer ada sepanjang peninggalan ku retu.
Tk sempat nak baca lagi.

Alhamdulillah...percutian berjalan lancar. Tp balik je semenanjung, da diserang 'angin'. Gastrik rasanya. Pening kepala suma ada. Sbb tu tak buleh nak update lagi citer2 kat Kundasang sana. Mlm tadi bkk lappy. Online. Upload gmbr dari kamera. Igt nak edit edit. Tak buleh. Pening giler tgk gmbr2 tu. So, tu yg dalam status FB kata tak bley nak update blog lagi. Tgk la petang2 kang kalo da oke sket.

Nak amik MC. Tp tak buleh la plak. Trial kat court tak abes lagik. Semlm dok menjawab soklan  dpn  hakim pun tak rasa apa. Sbb sakit kepala mengatasi rasa dub dab dub dab tu. Ari ni kena sambung sket lagi.

So, tgk la cena nati eh. Bizi zibi lah ni. Smlm da balik court time lunch pun KPP panggil. Aku masa tu mmg da weng betul lah. Mmg melentok je kepala kat meja. Lantak kan. Tp Alhamdulillah, tak lama pas tu ilang weng tu sbb da telan sebijik panadol. Adoiiii... igt memula tu nak gi klinik je trus.

Oh lupa. Kundasang mmg sgt best! I mean dari segi panorama nya lah. Mmg rasa cam mimpi je bila tgk puncak kinabalu di hadapan mata. Dgn udara yg sejuk banget. Mmg terlupa seketika lah hal keja. Tpt yg jauh dari hiruk pikuk kesibukan kota. Mmg tpt merehatkan minda. Pendek kata. Bes. Bes. Bes. Cuma silap timing sket aku pegi. Sbb musim ujan. Aku rasa mebi dlm bulan 4,5, 6 ke atas tu ok la kut.

So, nati kita cerita panjang lagi ya. Ketemu lagi nanti. Insyaallah :))

7 comments:

ciK mOt ©™ said...

ehem ehem...ada sobenir tak dari sana...:P

LyNn HaMzAh said...

memang best kalau stay kat kundasang...suasana sejuk jer...rasa nak pergi lagi la...

ejaMaria said...

asyik penin je... ade ape-ape ke? ^_^

Yan said...

wahhh sudah balik... ade apa2 tuk saya??? hahah takdela..
saje gurau

welcome back reen

AdiaLuze said...

Bestnye,bestnye,bestnye...

Selamat Kembali !!!

Penin2 ni ada 'apa2' ker? hehehe

E K A said...

ya...mmg kundasang sgt best...sejuk gilos.tayah pakai ekon dah kalu memalam tu.tu sbb ank dara dia cun22.pegi ranau tak akak

PUANSTOBERI said...

CIK MOT :
ehem..ehem.. adala..meh dtg amik meh :D

Lynn :
Best. Tp kalo duk lelama leh mati kutu gak. tehehehe

Maria :
Errk..

Yan :
Ada neh..meh amik meh :D

Adia :
Yey! ada apa2 apa tu ek?

Eka :
Mmg sejuk sgt. Ranau? harus pegi, kut tak nak makan kat mana kan? teheheh