Thursday, May 16, 2013

Katalog Tupperware : 13 May - 29 June 2013

Katalog pink kaler utk bulan nih. Hihi.
Untuk bulan Mei hingga Jun 2013.
Tapi dalam dia idok la seme pun pink. Ada memacam kaler jugak.


Hijau.
Fridge water bottle. RM399.90

 Biru.
Beverage Buddy Cool Aqua : RM39.80

 My feveret eva - purple

Kalerful.
Nyam.nyam. Cantiknya.
Modular mates : RM124.40 (buy 4 free 2 = 6 ketoi)
Eco bottle : RM85.60 for 4 units. Free satu lagi kaler pink.

Bekas minuman.
Bekas besar tu - Water Wonder All - RM129.90

Pun kalerful jugak nih.
EZ Stack Bowls - 3 unit RM51.00

Utk dalam peti ais.

Merah itu menawan.
Bekas beras yg hot selling item : RM288
(ada bes price utk pembaca kebun stoberi, boleh
buat installment jugak)

Gorgeous Goodies
Freezer mate essential set : RM193.00
Medium set : RM154.30
Modular Mates Starter Set : RM86.50
Rectangular Set : RM143.20
Essential Set : RM209.60
Oh. Yang ni sapa nak installment pun bolehh....

Itu semua pun harga dalam katalog.
Utk semua pembaca blog ni ada harga spesel jugak.
Don't worry.

Dan sapa yg nak jadi consultant pun boleh... lagi senang. Terus je beli direct.
Walo rega dah up sket, tp siap dpt treasure box tu. Bes giler. Nak jual boleh. Nak guna sendiri pun boleh. Pulak tu dpt bekas, beg lagi, keychain lagi.
Harga sign up RM280.

So, kalau ada sesapa berminat nak beli ke nak tanya ke, just emel : idaramli2011@gmail.com. Nak we chat pun buleh : puanstoberi.

*Your Tupperware Brands Consultant*

5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

ch@ said...

warnanya memikatkan kekDa?

Masya said...

bekas beras tu lah kunun² nak reward buat diri masa hari ibu tu .. tp .. x jadi pun.. beli brg² lain dr tupperware jgk.. kempen ni menarik juga.. owhh rambang. rambang...

D_08 said...

uiiyoo...
lame awok tak kesini...
udah bisnes tupperware Pnstroberi ye.....
kalo le mem awok nampak ni......
kompemmmmm....

Sue-Rya Qistina said...

cantik2 dan comei2 belaka :)