Thursday, May 16, 2013

Edisi Novel : I Love You Stupid!

Hohohoho.
Akhirnya dapat juga.

Tebal giler kot.
Kalo terjatuh atas kaki buleh menyebabkan cagu.
Cagu tak cagu. Yg penting buku ni dah dpt. Tggu masa utk dibaca je.
Dek kerana aku dah terbeli My Precious Iris (MyPI) masa Pesta Buku tu ari.
Dan kalo tak baca yg ini aku tak buleh baca MyPI tu, maka bertungkus lumus carik gak.

Order online direct dari Karya Seni ja. Harga asal RM39. Dpt diskaun, jadi RM36. Pos percuma.
Tang pos percuma tu aku suka. Sbb buku ni berat.
Kalo kira pos sure lah mahal kan.
Oke lah. Suka lah. Walo amik masa seminggu jugak nak sampai dari date di order. Huhu.
Yg biasa aku beli tu salu cpt dpt nya. Ye lah.. ni direct terus ke sykt. Jadi, sure lah banyak order dia kan.

Apa pun. Tak tahu lagi bila nak baca.
Yang tgh baca (Mr Sirap Bandung) pun boleh stop kejap dah.
Dek kerana tak sesaba nak abiskan Hunger Games Trilogy.
Lps dah habis Hunger Games, kena settle balik Mr Sirap Bandung tu.
Pastu rasa nak baca Curi Curi Cinta lak. Tu rasa cam bes gak tu.

Tgk lah. Ada byk masa kan.
Sebulan kot... mmg buleh habiskan semua yg ada. Huhu.

11 comments:

myfara FLK said...

tebalnye..

Masya said...

semalam baru usha² karya seni ni.. tgk novel teduhan kasih tu ler.. banyak diskaunkan novel kat situ .. pos percuma yer... ada 2 novel nak beli ...

ChentaHati said...

Stoberi-- i baca ILUS ni... mmg tak boleh lepas. kena baca straight smpi abis. waduh2... boleh sakit jantung!

ch@ said...

bestnya kekDa.

Sue-Rya Qistina said...

huwaaaa...bestnya kekda. x berpeluang langsung nak ke pesta buku aritu :(

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

::EIDA:: said...

kekda...... cagu tu ape? termangu mangu eH? huhuhuhu

PUANSTOBERI said...

MYFARA :
Haha. Taktau la berapa lama buleh habis nih.


MASYA :
Diskaun 3 ringgit, penghantaran percuma. Oke la. Cuma lambat sket nak smpai. seminggu camtu.

PUANSTOBERI said...

CHENTAHATI :
Emm..kalo camtu kena reserved last last lah. Hihik.


CHA :
Entah bila nak habis tu. Makan setahun jugak lah tu.

PUANSTOBERI said...

SUE :
Tkpe. Next year ada lagi. :)



HANUM :
:)


EIDA :
Cagu..yg kat kaki tu. yg mengcengkam sakit kat kuku kaki tu. Huhu

aLyNnZ said...

akak yang mana satu kena baca dulu..my precious iris dulu atau i luv u stupid?