Friday, May 10, 2013

Blogbuster Campaign

I'm sure korang pun dpt kan assignment utk buat blogbuster campaign nih.
Korang tak mo buat kah?
Tapi cam susah sket kan sbb dia nak suh buat video.
Jadi, tu yg bertangguh tangguh.
Satu mmg cam segan je nak rekod video nih (the reason kenapa aku tak bukak akaun keek).
Satu lagi kena carik idea segala.

Dia mmg hantar tetiap mggu eh asaimen nih?
Huhu.
Yg mggu lps nyer dah terlepas sbb suppose antar ari ni.
Takde idea lor. Pastu cam terburu2 kan minggu ni.

Pastu mggu ni punya task cam sempoi sket.
Carik idea dulu.
Kalo dah dpt, assistant ai akan bantu rekodkan.
Cewah. Siap ada assistant tu.
Tapi oke gak la blogbuster ni kan.
Video yg kita buat, akan di iklankan dlm blog kita sendiri and dpt gak la tambah duit Nuffnang setiap kali orang view video tu. Menarik la sbb ada memacam video kita buleh tgk kt blog orang2 lain jugak. Huhu.

Tapi segan pun ada. Ngeee.
Takpe. Kita cuba 2nd asaimen ni plak. Ngehngehngeh. :P

7 comments:

Nory Zoulkefle said...

nory pon dapat...
tapi macam malas nak buat video...

Sheila Salim said...

assalamualaikum kekda. sheila ada gak keek. tapi buat video, cakap macam dalam kelambu. boleh? hahahaha good luck kekda ya :)

Masya said...

mcm menarik jer kan.. tp tu lah.. video pun x pernah download kat blog kikikiki.....

Syuhada Salleh said...

buat la sis..earning dia masyukk jgk..

p/s: tolong komen entri nie.. http://www.syuhadasalleh.my/2013/04/blogging-contest-by-tumtumshop.html
thanks!

~yaya~ said...

Dapat jugak. Tapi sama laa. Tak reti dan malas nak buat video. Kalau menulis ok lagi. Huhu.

Kekda try laa. Mana tau terpilih :)

PUANSTOBERI said...

NORY :
Segan sket kan.

SHIELA :
Good luck apa nyer pun.. dia bukan pertandingan ler..


MASYA :
Tu ah..bikin malu ja.

PUANSTOBERI said...

SYUHADA :
Tu arr..earning dia byk gak kan.

YAYA :
Huhu..nenati lah kalo sempat. :)