Thursday, May 16, 2013

Cat Show 2013

Nah.
Kepada semua penggemar dan pencinta kucing. Hihi.
Ada cat show kat ofis aku ni ha. Sabtu ni.
Boleh la sapa2 takde nak buat apa tu kan. Singgah la jap.
Aku pun rasa nak dtg gak. Sbb tak penah kot tgk Cat Show ke hapa ni.
Ckp ke myDH, jawab dia "buat per.....?"
Tgk la. Aku pun jadual padat tu Sabtu tu.
Dari nak ke pasar nak stock up barang basah, nak gi wedding ofismate, nak gi potong rambut, nak gi stock up barang tak basah jugak kat Tesco. Eh. Byk menda la dah plan. Penuh woh ari Sabtu tu. Dan Ahad pun sama lah. My DH cam komplen ja. Dia nak rest sbb tak dpt rest lagi sejak balik Langkawi tu ari. Takpe ah. Ari Rabu n Khamis tu rest la selain menjaga orang yang bed rest. Jumaat pun mmg cuti. Hoho.

Oke lah. Kalo uols nak dtg ke, ini dia nyer jadual.
Nak daftar masuk pertandingan dah tak buleh dah la. Dah lambat. Huhu

6 comments:

eKa said...

kalau la dekat :)

Teena Tna said...

X sangka pulak kucing pun ada show dia sendiri ea...heheh

Suwaibah YS said...

kita pun setiap minggu ade je plan..byk plan, byk duit mengalir kluar..huhuhuh

tapi cam teringin gak nk tgk pertandigan kucing ni.. x pnh tgk..huhuh

::EIDA:: said...

eh eh minggu ni eh kekda? ala full .. huhuhuhu.... sape yang bedrest ituewwwwww ? ;p

PUANSTOBERI said...

EKA :
Akak yg dkt dan opis sendiri pun tak pegi. Hauhauhau


TEENA :
Tu arr.. jgn memain kucing skang. kuikuikui

PUANSTOBERI said...

SUWAIBAH :
Akk pun tak penah tgk. skali tu.. asben takmo pegi plak. huhuhu



EIDA :
Akak pun tak pegi. huhu. akak la yg bedrest.. ngeee =)