Monday, May 20, 2013

Edisi Novel : Waiting List


Patut gmbr ni ada kat entry ni.
Tapi, ari ni rasa cam takde mood utk buat any entry.
Tapi, rasa cam perlu juga ada entry.
Jadi, letak je lah gmbr ni.

Sorry lah kalau agak meng-annoying-kan sbb asik la tunjuk novel kan.
Macam kan dah takde citer lain.
Takpe, tak lama lagi kita ada citer baru.
Citer 'besarrr punyaaa..'
Haha.

Oke lah. Itu lah buku2 yg akan menjadi peneman masa rehat ku nanti.
Yg belah tinggi tu (yg ada Kopi Ladyku), semua novel tetebal. Ada yg beli dah lama. Ada yg beli di Pesta Buku. 
Sengaja tak masukkan dalam almari. Letak kat coffee table saja. Senang nak pilih mana la nak baca. Dah baca baru masuk dlm almari. Bersama novel2 lain.
Tapi, catching fire n the hunger games tu dah settle. Cuma nak tunggu satu lagi yg sedang baca (Mockingjay), lps tu buleh masuk almari dah. Kemudian nati nak review lah trilogy novel nih. 

Next novel : Curi Curi Cinta by Siti Rosmizah.

Jadi, tu  jelah. 
Life must go on. InsyaAllah. *tetiba*

9 comments:

NinaAz said...

Wahhh. Byknya novel. Memg pencinta novel nih

Nurzakiah Hanum said...

:)

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kekda. kekda minat SR juga ye? sheila suka gila baca novel tebal2 dia tu. heee. tak sabar nak grab novel baru SR.

Sue-Rya Qistina said...

wahhh..mmg wajarlah kekda ada mini library kt rumah. rumah sue mmg x dpt la nak wat mini library sbb rumah kecik je. hehehe

D_08 said...

Hebat mike PUANSTROBERI...... banyak beno novel nye.... kalo awok la kan...... 1 novel.... mukesurat depan awok udah tido.... hehehhe

Azi said...

sama mcm my sis.. peminat novel...

Myself said...

dah baca kopi ladyku..best sgt!

ch@ said...

Bestnyaaa...sejak x kija ni segan nk mntk kt abi.

Cik Anita said...

bestnya novel~ tapi novel yang sedia ada pun tak terhabis. ishkkk