Monday, May 6, 2013

Edisi Novel : Yang Sedang Dibaca

Bosan ek citer PRU je. Huhu.
Tu tak masuk kat FB lagi kan.
Tak abis2 citer bangla. Rimas.
Bangla2 tu kata "saya kon repair... kon repair"
Haha.
Seswai la. Last week mmg ada citer pasal pekerja kontrak ni kat Karoot Komedia.
Tak tengok? Oke takpe.

Skang tgh baca buku ini
Baru half. Tak buleh nak kata bes ke tak bes.
Nati dah habis baru aku review lah.
Takat ni oke oke lah.
Bila baca, aku terbayang ada pelakon2 yg melakonkan watak2 nya.
Cam Marsha, cam Sara Ali. Hihik.

Lps tu, retu Mrs Fahida a.k.a Chenta Hati kata nak baca buku ini
which aku beli masa PABKL tu ari, kena baca ini dulu.
Sbb dia ada lah sequel.


Ah sudah. Buku ni aku takde. Gelabah. Haha.
Terus suruh dak Nadia Cik Pelangi (hehe.. u know who u're) carik kat Pesta Buku masa Puspanita buat rombongan ke sana ari Jumaat tu ari. Tapi katanya lori bawak buku tu tak sampai lagik. Alah. Kecewa.
Tapi takpe. Ai dah beli online. Hiwhiwhiw.
Ada lagi satu buku gak ai beli online.
Tapi yg tu nati ai citer buku apa.
Sbb ai tak buleh nak beli buku tu online lah tu hari, ai menghamuk2 kat bank rimau tu.
Hihi.
Lps tu dah buleh.
Lps tu dah beli.
Lps tu dia kata EDD (bukan expected due date hokey) adalah 9hb. Good. Kita tggu ya.
Itu ai beli kat MPH. 
Hihi. Mati ah. Dah register MPH online plak.
Kang ada je gatal tgn klik2 trus. 
Haha.

Oke lah.
Takde nak citer apa pun sebenarnya.
Oke lah citer ini pun kan.

Dah la ofis sunyi cam cuti hari raya.
Hurm.

9 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kekda. tension tgok fb. ahhaha bestnya buku. nak baca gak ;p

Nurzakiah Hanum said...

:)

Sue-Rya Qistina said...

kalau opis sunyi, mmg best kalau dpt baca novel. dlm masa 8 jam dh bole abis baca satu. hehehe

Tuan Juhaida said...

nanti jgn lupa review sinopsis buku2 tu semua yang dah abih baca ye...

icE said...

salam kenal. nice blog u have

visit my blog : http://undomesticated.blogspot.com

PUANSTOBERI said...

SHIELA :
Huhu... itu je lah buku yg ada. huhu


HANUM :
:)


SUE :
Huhu..ofis sunyi, tp keja tak penah sunyi.. uhukss

PUANSTOBERI said...

JUHAIDA :
Sure! :)


ICE :
Salam kenal. Tenkiu :)

Azi said...

baca novel ni memang layan sampai terlajak2 dari tido kan..

PUANSTOBERI said...

AZI :
Btul :)