Friday, May 3, 2013

Baucer diskaun 15% dari Tudung2U

Kita biasa dengar Maybank2U kan. Ala yg tuan kebun stoberi dok pungpang 2,3 hari ni, tu Maybank2U yer.
Nah...skang meh cuci2 mata dengan Tudung2U plak.

Tudung Bawal Corak Batik
Harga runcit : RM25
Harga Tudung2U : RM18

Utk kaler lain2, buleh g tengok2 kat sini - tudung2u - bawal

Selendang halfmoon chiffon pun ada
Harga runcit : RM38
Harga Tudung2U : RM25



Untuk kaler lain - buleh tgk : Tudung2U : shawl

Selendang panjang corak batik pun ado...
Harga runcit : RM24
Harga Tudung2U : RM15

Dan byk lagi dan bermacam design - leh tgk : Tudung2U : selendang panjang

Inner pun ada, brooch pun ada.
RM7 (pjg 9, lebar 5cm)
Koleksi brooch klik : Tudung2u - brooch

Cara order pun mudah.
Satu melalui online terus dari web ni - masuk cart, atau pun isi form
Bule tgk caranya kat sini - cara order online

Rega pun oke kan. Tapi yg besnya, bagi pembelian sebelum 15 May 2013, anda dpt lagi baucer diskaun 15%. Just mention sebelum membuat pembelian STO2013. Khas untuk pembaca dan pengunjung kebun stoberi.

Siler yer mencuci mata di tudung2u.com :)

9 comments:

Nad MamaZN said...

Aritu yg gerobok hana saya dh terpengaruh dr blog kekda ni.. Kali ni harapnya saya mampu menahan diri, hahaha! :)

Sue-Rya Qistina said...

harus terjah ni. hehehehe. murah jugak harganya :D

Masya said...

gegegegege.... larikkkk ....

Nurzakiah Hanum said...

salam jumaat yang indah

Bitt (double IS) said...

nak p cuci2 mata gak la kat situ :)

Ema Rie said...

salam singgah... jemput ke sini :


 http://emashaklee.blogspot.com/

FB : https://www.facebook.com/MummyMa.DaddyRie.Shine




Sheila Salim said...

Assalamualaikum kekda. bestnya. tudung murah. heeeeeeeeeeee

AiTotYati Mat said...

wow kekda tq!!!! Ai mmg tgh nak carik tudung ni.

::EIDA:: said...

eh eh .. kekda jual tudung kee