Thursday, April 18, 2013

Paperless ke Papermore?

Sebok. Sebok.
Bz. Bz.

Sapa kata zaman skrg paperless?
Terutama kalo tgh bergelumang dengan paperwork.
Mmg paper-more la jadiknya.
Penuh meja. Mujo aku tak tertimbus dlm paper tu ja.

Oke lah. Takleh nak ber sosial sgt.
Esuk cuti.
Jadi, kena settle kan segala urusan sblm bercuti.
Cewah. Cam cuti lama nau.
Ini bkn nak gi cuti cuti cinta ke apa ni.
Ada urusan sket di Damansara. Then terus lajak balik kg.

Kasut phua chu kang pink tak dpt lagi neh..... (T___T)

6 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kekda. semaknya banyak kertas gitu

Masya said...

okk terus siapkan kerja..

Madam Lala said...

sini pun lorat sgt dgn paper less.. tp time buat folder meeting..hameeekkk tebal2.. pastu bukan ahlilll mesyuarat simpan pun...!

eKa said...

tadak maknanya paperless. paperwork dah sekian.. apa boleh buat kita hanya menurut perintah

Zana Adieyza said...

kekda, kat office ni pun sama.. dh hantar emel then hantar pulak memo.. adoiiii.. semakkkk...

PUANSTOBERI said...

SHIELA :
W'salam... semak..tak buat nak letak tgn dah.


MASYA :
Bila siap, lega rasa.


LALA :
Kannn??? jenuh print berkeping2..


EKA :
Oh. cikgu pun ada paperwork. Kesian..memacam keja cikgu kena buat.. :)


ZANA :
Kan..?? tp kami kalo dah emel, takde memo dah skang ni :)