Wednesday, April 3, 2013

Bubar - Booking - Buzy

Sudah bubar pula.
Jadi.
Cena nak mem-booking neh.
Kang kena date booking tu p.raya.
Haaa... acena?
Tapi tak kena kot. Sure sure lah dia buat on weekend kan.
Kita bule pegi weekday.
Woot. Woot.

Rumors yg dibaca kat internet kata dlm ujung bln 4 praya. Entah.
Lps bubar dia ada tempoh 60hari lagi kan. So.. just wait n see d announcement lah.

Ada la plan nih.
Tapi tatau nak kemana.
Yang pasti Panggilan Pulau.
Pulau Langkawi nak beli pinggan, tgk tiket mahai plak.
Jadi switch pulau lain.
Yang nyata bukan Pulau Pandan Jauh Ke Tengah.
Haha.

Google. Tak tau kat mana tah. Cam kat Redang yg aku duk tu je dulu.

Selamat mengundi la uols.
Ai ni kali ke3 mengundi (Insyaallah... )
Dan kali pertama la mengundi lps kawen nih.
MyDH kata balik kg aku mengundi dulu pastu baru balik umah dia lak.
Entah. Tengok lah cemana dan siapa yg jadi calon kat kg aku tu.

Tapi, lps je mengundi mmg nak tukar alamat IC.
Kita mau jadi org Ki-iLL lah. Hahahah.

Bye!
Bz buat paper nak angkat ke JPA nih. Cam nak picah kipala.. (T___T)

14 comments:

Nad MamaZN said...

Baru 1st time nak ngundi ni haha
Jom p pulau ketam la kak.. Xpun pulau carey hehe

Z.U.E said...

saya dah tukar alamat dah! 1st time ngundi :D! tak sabar nak ngundi!

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kekda. hee. sheila first time mengundi ni. under Key elll. hahahaha.

eKa said...

pulau redang kekda... eh dengar kata pulau kapas un cantik... jgn pulau sipadan sudah

PUANSTOBERI said...

NAD :
Slmt mengundi. Hihihi....
Pulau Carey tu bebudak ofis ni salu pegi.. in fact kami ada usahawan kraf kat sana. Haha. Jadi, akak da biasa dah dgr org g Pulau Carey tu. Muahahha...


ZUE :
Retu mmg tahan tak tukar alamat sbb nak mengundi kononnya dulu. haha. Konon la...

PUANSTOBERI said...

SHIELA :
Kalo 1st time mengundi tu.. muda lagi tu.. hahah :P


EKA :
Abg Lan penah pegi Pulau Kapas. Tgk lah nati cemna. Huhu

Nory Zoulkefle said...

wahhh syioknyer....
bercuti ke pulau2 plak...
hehe

Masya said...

sy kali pertama hahahaha... ;p
ke pulau indah pun okk jugak.. jgn lupa singgah rumah sy ;p

::EIDA:: said...

dengar dengar citer mmg akhir bulan kan kekda.. habislaaaa holiday akhir bulan ni.. sobssss ;((

Sue-Rya Qistina said...

saya dah tukar alamat. senang utk segala urusan surat menyurat dll. hehehe. selamat bercuti2 lagi kekda :)

sue punya plan nak g TBR pun ada plan nk g hjg bln ni. tp tatau la jadi ke tak. huhuhu

PUANSTOBERI said...

NORY :
KPI - nak g pulau tetiap tahun. Hahah.


MASYA :
Haha.. Pulau indah ek..dkt sket.


EIDA :
Aloh..tak ngapa.. g je bercuti.


SUE :
TBR tu menda? Huhu

Zana Adieyza said...

zana baru first time nak mengundi ok!! excitedddddd... hahahha...

maria firdz said...

sy pun 1st time.. dulu lihat bendera dan kutip bendara byk2.. hehe..

~ain said...

ain dah book pi perhentian 25 26/4.. harap haraplaaaaa blom pilihanraya. tapi, kalau pilihanraya juga.. kenalah posponed minta jasa baik taukeh tu.. takde org kat pulau seme g ngundi.. hahaha