Tuesday, April 23, 2013

Edisi Groupon : Plush Back Rest Cushion

Assalamualaikum.

Hai.
Lama pula tak masuk 'kebun stoberi' ne. Huhu.

Entah.
Ada pelbagai menda yg perlu dipikirkan.
Dan.
Perlu diputuskan.
Sesuatu yang boleh dikatakan 'besar' jugak lah.

Takpe.
Lupakan.
Bukan kita seorang je ada masalah. Seme orang, selagi bernama manusia, ada masalah dan perlu buat keputusan.

So,
ari ni tgk 'iklan' Groupon kat emel.
Tetiba cam tertarik dgn menda ni.


Dan aku rasa, aku mmg akan perlukan menda ini nanti. Sbb namanya pun rest cushion kan. Sesuai la masa utk nak 'rest rest' nanti. Huhu.

Jadi, terus beli.
Sebenarnya dah lama tak beli deal.
Pastu plak ada 2,3 deal yg ter hangus tak di claim. 
Membuat aku makin sebu nak ber deal lagi.

Tapi. Kalo deal kat Groupon mmg jarang aku ter hangus.
Jadi, yg ni dr Groupon.
Tak dpt bean bag, yg ni pun bolehhh.... Hohoho.

13 comments:

Masya said...

wah macam best jer... nn nak terjak juga..

Sheila Salim said...

assalamualaikum kekda, comelnya! mesti syok duk sambil tengok tv kan... santai :D

Nad MamaZN said...

Menarik!

Nurzakiah Hanum said...

menarik

::EIDA:: said...

wahh menarik! jap nak terjah gakk.. hehehheee

Zana Adieyza said...

kekda kena beli sbb nanti nak rest lama.. hope kekda sihat selalu k..

Sue-Rya Qistina said...

sue pun nak beli 1 jugak kekda. lately ni, makin sakit pinggang, nk buat tido pun senang, letak je kt blkg badan. nk beli kusyen/bantal khas utk pregnancy mmg mahal. ni je la yg termampu. hehehe

Liz said...

Hi Ieda, thanks for sharing this cushion..hihi.. ade je u share dr groupon. sy pun kaki groupon jugak. once i dpt update dr u, i terus check groupon..hihi

eKa said...

comel.dah la kaler pink.bagus gak ni. sambil tgk2 tv kan

biasa la tu kekda. setiap org punya masalah. eka pun baru buat keputusan terbesar dlm hidup eka awal tahun dulu :) semoga keputusan yg dipilih kekda adalah tepat :)

ILY said...

Kekda sakit ke? Hopefully tadek yang serius. Get well soon Kekda :)

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Siler terjah.

SHIELA :
Nak buat lapik belakang je nati..


NAD :
Sile le beli sebijik.

PUANSTOBERI said...

HANUM :
Menarik :)


EIDA :
Siler terjah


ZANA :
Ye..maceh...

PUANSTOBERI said...

SUE :
Beli le..oke kut.. tp lambat lagi dia buat delivery. Bln dpn nati.


LIZ :
Yer... welkam..sesama kita sharing yer :)


EKA :
A ah..akak mmg amik kaler pink. Hihi.


ILY :
Serius la jugak. hihi..tkpe.. nati 1 sweet day akak citer oke. :)