Tuesday, April 2, 2013

Edisi Tempat Duduk Percuma



Amacam!
Ada yg dah booking?
Tgk kat FB ada yg nak tido dulu and bangkit kul 2 pagi sbb nak beli tiket yer. Hihi.
Aku mmg takde plan pun nak beli. Lagi la menda bertahun lagi nak nunggu.
Takmo lagi terjadi cam kes HCMC tu lagi. Tidak. Tidak.

Cuma, aku nak tgk yg ni ja.

Yg tarikh nak pegi tu around d corner. Dalam bulan 5 ni.
Panggilan Pulau!
Haha.
Tapi cam takde je rega promo.
Cis!
Tak pe lah.
Panggilan Pulau, tetap Panggilan Pulau.
Tapi kita switch Pulau lain lah.
Naik bas ja. Haha.

Pada yg dapat tiket tu... selamat menanti kedatangan 2014 lah.

p/s : Tapi sesaja gak la masukkan date utk gi somewhere yg kat sini. Konon cam sambut anniversary ke5 la kan. Haha. Macam berbaloi. Kalo rajin carik, carik, carik mungkin dpt dlm 1000++ return 2org. Tapi, mmg tak la.. saja ja. Haha.


5 comments:

Nurzakiah Hanum said...

jom serang

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kekda. sheila pun baru tengok email daripada airasia. cehh takdalah rega down to the earth. hehehe. cuti2 malaysia ek!

eKa said...

eka tak beli pun kekda. gila lama ngat nak tunggu,eka mana boleh tahan.. so kita tgk je la kawan2 yg beli... kalu promo around da corner ok la.ceyyy nak juga raundakoner

::EIDA:: said...

ida lewtew yang bangun pagi nak book! hahhahahhaa. tapi tak book pun, tarikh anibeseri tu mahal pulak haih! mencikkk ;p

PUANSTOBERI said...

HANUM :
Takde yg bes.

SHIELA :
TU la pasal..takde murah pun.


EKA :
Mahal kali ni.


EIDA :
A ah..awak la..rajin kan nak bgn tgh malam. huhu