Tuesday, April 2, 2013

Edisi Filem : Rock Oo.!!

An..an...aaa.... an.. an...
Hihi.
Uols da tengok?
Tak berkesempatan nak tgk kat wayang sbb sebuk ngan HKK retu kan.
So, beli kat Astro First lah.
Haha. Ada member tanya, berbaloi ke beli kat Astro First?
Bagi aku berbaloi ja. Bukan kata berlagak ke apa. AKu ni kalo amik yg donlod punya, buh dlm hard disk - mmg tak ber tengok.. sama la gak kalo aku beli hok pasar malam tu. Smpai siap kuar kat tv pun aku tak tgk. Haa... lebih baik camni. Tekan2 kat tv - msg - dah, tgk kau situ selama 48 jam.
An..an..? aaa... an..an..??
TV tu bukan plastik tak buka.
sticker dia je tak buka. Haha.

Haha.
Oke la Rock Oo ni, tak berapa nak lawak sgt la.
Ada yg kata bes Rock dulu tu.
Tapi myDH suka ja. Haha.
In fact dia pun tak kesah beli nih.
Tapi kira boleh layan la.
Paling kelakar part konduktor bas nyanyi lagu Kuala Lumpur tu.
An...an..? aaa... an..an..?

9 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kekda. sheila beli cd cetak rompak gak. haha. kelakar an.. ann... an.. pecah perut sheila tengok movie ni. hehehhee

Nurzakiah Hanum said...

layan nie

Suwaibah YS said...

husband sue paksa sue tgk citer rock dulu, sbb sue tak layan citer ni.. tak tgk2 lagi rock ooo ni sbb no.1 sue tak dpt2 lgi nak download..huhuhu

SuriNasir said...

Salam Kekda...
best tak citer tue?
teringin nak tgk tapi macam tak best pulak..

ekinashikin said...

hehehe..kita pon x dpt tgk kt wayang.tgk kt utube je..haahaha..

AyangAizul said...

Kitorg pun amik astro first jer. Tp xsumer la citer kita amik, yg best2 je
Citer rock ooo ni pun aizul yg mmg nak sgt tgk

Nak tgk wayang mmg xsmpat lah. Lgpun si kecik tu lum seswai nak bwk tgk wyg lagi. Habis huru hara pgung tu kang.

::EIDA:: said...

nak tengokk jap g time rehat laa.. ida dah donload dah.. kikikii

PUANSTOBERI said...

SHIELA :
Oke la kot..dulu lagi bes. yg rock tu.

HANUM :
:)


SU :
Tgk la..takpe tak tgk Rock tu pun

PUANSTOBERI said...

SURI NASIR :
Kureng sket..

EKIN :
Pun bole...


AYANG :
Bule la kan..dari donlod tak tertgk, beli je astro first. Abis citer.


EIDA :
Wah...rajin layan time rehat kan.