Thursday, February 17, 2011

~Pasal Pemenang GA~

Sudah tahu jawapannya kan?

Kredit : Shutterstock.com
So, tahniah kepada mereka yg meneka dgn betul :
1.Nadiah - nak GA Brooch Oren
2.Nanakimie -  nak GA FM Penang
3.Azatiesayang - nak GA FM Penang
4.Fadwah - nak GA Magnet Bunny
5.CikpuanHady - nak GA Brooch Kuning
6.IzzatulIman - nak GA Brooch
7.My Shaizhar - nak GA FM Penang.

Genap 7 org yg teka dgn tepat.
Oleh kerana FM Penang dan Brooch di wish list oleh lebih seorang, so saya berikan pada yang terawal meneka ya.
Maka, Nanakimie berjaya mendapat FM Penang dan brooch oren utk Nadiah, Brooch Kuning utk CikPuanHady.

Jadi, adiah yang tinggal iaitu
-Keychain Tukul
-Keychain Org Utan
-Bookmark comey

Perlu digrab oleh
-AzatieSayang
-Izzatul Iman
-My Shaizhar.

Utk mereka bertiga ini, just drop comment segera di entry ini and bagi tau anda nak adiah yg mana satu. Juga drop emel skali.
1st come 1st serve juga ya.

Pada empat yg lain juga sila drop emel sblm 22 Februari 2011. Lagi cpt, lagi bagus sbb kalo buleh  nak pos adiah before Hari Kraf start. Bila Hari Kraf Kebangsaan da start mmg la saya bz like a bee (Hari Kraf Kebangsaan : 23 Feb - 7 Mac)

Oh. Utk Nadiah sebagai peneka paling cpt dan tepat, voucher Jusco juga akan disertakan. Tahniah. Or else nak tukar kah dgn sesuatu yg sama nilai??

Sepanjang tempoh GA ini juga saya menerima beberapa follower baru. Ada antaranya join GA ini. Terima kasih. Terima kasih. Terima kasih. Ada yg saya da melawat ke 'umah' derang ni dan ada yg belum. Dan nati saya update blog list saya ya. Dun wori...

mekchu❤opiearis❤azyatun@fawwaznul❤Azatie Sayang❤ Adyshariz❤Farahleena❤Fadwah❤Izzatul Iman❤Shera Haifa❤My Shaizhar blog contest❤ aizaziha2425❤Nor Daleela Che Muhd Nur

15 comments:

my shaizhar blog contest said...

Alhamdulillah....

kemenangan ke 7. macam sesuai je.

happy anniversary yek. saya hari ini 17.2 genap 13thn menjadi seorg pekerja.

saya pilih.. key chain orang utan la..

TQ

SyUhAdA said...

thniah kpd yg menang~

zahidah dihaz said...

tahniah untuk pemenang..


New entry: Hari yang membosankan

Nana said...

tahniah kepada yg menang
salah teka
tlebih setahun heheh
ramai sy kenal
geng tegar cgl

nadiah
izzatul iman
my shaizhar
nanakimie
azatie
has..
tahniah seme

nanakimie said...

hehe..sukanya!1st time dapat FM:)maceh sis!

nanakimie said...

nana.kimie@yahoo.com

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

As salam..atie nak keychain Tukul...TQ

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Maaf yer lupa nk drop Email:

azatie_sayang7071@yahoo.com.my

cikpuanhady said...

yeayy..thanks dear..tahniah juga pemenang2 yang lain..ni emel guwe..

sz_ishak@yahoo.com

Jom skodeng :Tentang Salam dan As Salam

cikpuanhady said...

me ada buat tq entri..publish jam 7.34 pagi nanti...ngee..

Jom skodeng :HeartBeat.my Memang Masyukk

nadiah said...

salam,owwh tak sangka menang,teka2 je tu..
terima kasih banyak2 ya!!
voucher tu nak tukar ngan cash boleh tak sis,nanti saya bg kat email...

sisnadiah@gmail.com...

vaithis said...

Tahniah pada pemenang....i already follow u...follow me also ya...

fadwah said...

yeay!..waahh..menang la, macam tak sangka je..Pn.Stoberiii..macih..mcm mn nak claim hadiah..uhuhu..excited..1st time menang contest..

fadwah said...

owh drop emel ye..

emel saya : fadwah83@gmail.com

blog saya : http://fadwah83.blogspot.com

tq

Izzatul Iman said...

tahniah semua yang menang...

yang tinggal book mark comey... ok juge...

terima kasih ye...saya dah emel details.

syazariya(at)yahoo(dot)com