Wednesday, January 16, 2013

Edisi MAD : Relaxing Facial Spa

Haha.
Lama kot aku dah ber voucher2 ni.
Mmg gatal je segala tangan nak klik2 Buy.
Jadi buy ini.

Macam bes.
Lagipun tpt aku tau dan senang nak access. Dokek yo ngan umah den.

Ini entah aku pegi ke tak ni kang.
Tu hari, aku dah ter burnt jugak. Yg buat manicure tu. Sbb ketiadaan masa.
Yang ni, aku nak terus call utk book appmt.
Sabtu depan tak boleh.
Sabtu yg lepas hari Wilayah tu pun tak buleh.
Sabtu selepas itu lah. Yg sebelum raya cina.
Raya cina tu mmg takde plan lah. Nak duk rilek kat umah ja.
Sbb sure ramai org di sana sini. Duk umah dendiam - masak - makan - tido - tgk tv -
Oh. Heaven! 3 hari oiii... 3 hari.. tak perlu pikir apa2 dah. Bes! Ini lah yg aku mahu...!! Ahahahahah.

Lagipun lps tu dah sebuk Hari Kraf pula. Walo mungkin kali ni aku tak la bz nau. Sbb dah unit lain.

Lama pun dah tak ber facial and ber massage2 ni.
Jom, kira rilek2 kan diri. Leh tgk full detail kat sini - MilkAdeal - Jemari Spa

8 comments:

ChentaHati said...

kita pun menggatal hari ni. beli beg kat groupon. terbang melayang RM... pejam mata click BUY. ada masa TERbuat jugak benda2 mcm ni. ada masa iman kuat... click delete je. hahahahaha...

Carmello said...

Heheh kak reen. Saya terjebak groupon2 ni pun sebab slalu tgk kak reen beli. Dah skali beli next time mesti nak beli lg,kan kan.. Hehe

ieda said...

xpnh lg beli apa2.tp tgk stiap hri.offer mcm best2 je.

takut nk mulakan sbb klu nk mula nanti takut terjebak.huaaa...

Sue-Rya Qistina said...

hehehe. mmg rase geram je tgk deal kt mydeal, milkadeal n groupon. tu pun bnyk lg yg saya x follow. kdg2 kita perlu pamper diri sendiri dgn cara camni la. hehehe

kekda, HKK jadi ke? bila tarikhnya? nak propose show utk HKK ni

Masya said...

bestnya kalau dekat dgn rumah saya jugak.. mau deal, tp syg jauh... kan best kalau dapat pg spa hilang stresss...

Zana Adieyza said...

wah, seronoknya kalau dapat selalu memanjakan diri kan??

PUANSTOBERI said...

CH :
Kan...lama tak beli, tu yg ter-BUY tu. hihi


CARMELLO :
Btul.. tp cam bes je kan. Murah pun murah


IEDA :
Try la..pasti anda akan menyesal. Hihiw.. sbb nati rasa nak beli je lagi.Hihi


SUE :
HKK ujung bulan 2

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Carik yg dedekat je..jauh kang ter burnt pulak. Huhu

ZANA :
HIkhik..akak jarang buat menda ni. sekali skala sajork. huhu