Thursday, January 17, 2013

Happy Belated Bufday

Makan2 sempena bufday bulan 10 - bulan Jan 2013.
Jadi, secara otomatis ada la ai juga. Nama ai pun ado tu....

Tingat dulu, masa kat unit lama.
Mmg ni acara kami. Walo takde la makan2 besar. Kiterang beli cake then buat saprais pada birthday boy/girl tu. Memang la napak cam tak saprais sbb mesti tau dah - nati mesti derang bagi kek. Tp time tu biasanya tatau. Kadang kita bagi pagi, kadang tghari, petang. Gitu.


Saja, nak seronok2 kan adik unit aku time tu.

Dan elok pulak yg paling akhir - bulan doblas - aku lah.

Seronok time tu. Tak ramai sgt pun unit aku kan. Boleh la buat camni. Dan paling bes, setiap befday boy/girl tu akan disuap kek tu oleh seme ahli unit. Oh. Bes. Skang seme pun dah bertebaran ke mana2. Ada gmbr2 pun setiap kali bufday tu. Nenati lah. Nak masukkan.

Sebenarnya makan2 ni style potluck. Tp aku tak bawak apa pun. Malas. Cukup la bagi tembikai tu. Tu pun my DH g beli jap kat cokit. Pastu yg potong pun bukan aku. Apa punya tahap pemalas entah la. Tak tahu nak kata. Haha. Sejak bertukar unit - aku jadi pemalas. (T____T)

4 comments:

Anum said...

hapy belated sis

Cik Awin said...

apa ke hei nya malas sgt kak?

kat ofis ni x de dah makan2 cam ofis akak tu, sume buat haluan sendiri je :( ... tu yg x seronok ngn situasi keje kat cni ...

::EIDA:: said...

HIkhikhik.. jadiklah buat tembikai dari takde... ;p

PUANSTOBERI said...

ANUM :
Lebih sebulan dah ni. Huhu

CIK AWIN :
Mmg pemalas tahap dragon dah ni. Huhu


EIDA :
Kan..jadi lah dari takde