Wednesday, January 23, 2013

Salam MaulidurRasul 1434

kredit : here
Selawat dan salam buat nabi junjungan kita Nabi Muhamammad SAW.

Selamat bercuti juga. Harus ada yg cuti direct ya. Sbb cuti nyer sampai senin (for those yg keja kat KL, Johor, N9, Perak, Penang n Selangor)

Me?
Got course lah. 25-27hb. Yaih. Jauh ni nak gi course nye.. nak souvenir?? ahahahahah :P


Bila aku tunjuk memo ni kat instagram my pren - Che Sue kata dia asik tgk aku g course je. A ah. Last year 17hari ya (igt 15, rupanya bila tgk buku log latihan - 17hari) Org nak 7 hari je aku dah berlebih-lebih. Itu mmg bukan course yg sehari je. Seme pun yg amik masa 2-3 hari. Mostly seme pun yg pakej 3 hari 2 malam punya course (=_=")

So, selamat bercuti panjang. Program aku. Sok rasa nak tgk Juvana tu. Atau pun nak g area jalan TAR - carik kain buat baju raya. Twehehehe...

5 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, bestnya. asyik keluar pergi course eh. best best! silalah shopping kat jalan tar. hehe

Anum said...

salam sis
singgah ptg

::EIDA:: said...

ida nk tdooo spjg hari sok.... miahaha

Masya said...

tak menahan nak cr kain bahan baju raya, awainya... tp bgs jugak awai kan.. kang lambat mmg tukang jahit reject

PUANSTOBERI said...

SHIELA :
Kalo luar Sgor n KL mmg la bes.. tp kalo di Bangi saja.. apa la yg besnya.. ahai..


ANUM :
:)


EIDA :
Bagusss....


MASYA :
Hahahah... giler awal kan..