Wednesday, January 16, 2013

Edisi Pou : Mari Kenal Pou Saya


Masa baru bela. 

Dia tido

Belikan dia baju. Hihiw.

Layan juga 'bela' mendalah ni. Hihi.
Ala, cam dulu yg ada kita main masa kekecik tu. Tamagochi ke apa namanya tu. Leh bagi dia makan, mandikan dia, main game dgn dia. Gitu lah.
Paling lawak kalo dia lapar dan ngantuk. Muka tak buleh blah. Hihi.

Mari bela pou. Amik saja dia Google Apps. Hihi.

9 comments:

Z.U.E said...

kek da kenapa ade gamba taik kat pou saya??

Karisma Izzah said...

simple 3D...dulu tamagotchi tu habis bateri je abis le...

Jemput join ya. Saya tag kamu...

http://karismaizzah.blogspot.com/2013/01/fivers-hijabis-giveaway-ii.html

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak reen. ehh menatang ape ni? pelik je sheila tengok. hahahhaha

Salmi Khairil said...

comelnya..saya ingatkan pau tadi..hehehe

izfanora said...

comelnya.. dulu pun der game gini.. lupa dh namanya..

Masya said...

owhhh game ni ke ke pou tu .. x sempat upload lg kat google tab amir dah jem asyk main jer 2 beranak tu...

::EIDA:: said...

Okhokhohkkhhh.. dah kenapa kekda main pou ni? bohsan teramat lewteww... ;p

PUANSTOBERI said...

ZUE :
Haha. Sbb dia kuat makan. Kena bersihkan.. (dah tau kan cara..lambat reply pulak. Haha)


KARISMA :
Thanks kerana tag saya :)


SHIELA :
Binatang yg kuat makan. Hihi

PUANSTOBERI said...

SALMI :
Mmg dia gemok cam pau jugak. Hihi


IZFANORA :
Sila le bela sekor. Hihi


MASYA :
Ce upload. Suh Amir bela.. hiik


EIDA :
Haiwan belaan terbaru. hihiks