Tuesday, January 22, 2013

Edisi Menghargai Pembaca : Gift - Away!

Wahaha. Fefeling retis kah nak buat edisi menghargai pembaca bagai. Bagi laluan la sekali sekala. 
Oke. Sebenarnya dah lama tak buat any Giveaway atau pun saja nak bagi2 adiah ke kengkawan yang berkunjung ke Kebun Stoberi ni. Nak buat edisi yang menghargai follower tu pun dah ter berhenti. Tp nati ada masa nak sambung semula. 

Jadi, skang rasa cam teringin nak bagi2 adiah ke pembaca2. Jadi, sbb tu namanya Gift-Away. Alah, takde lah hadiah grand nau. Masa gi jejalan/outstation ke mana2 tu kan ada beli cenderamata tu. Kadang ada je lagi tak abis. So nyer, rasa better di bagi pada kengkawan yang sering berkunjung ke sini. Sebagai tanda persahabatan alam maya dan penghargaan pada yg salu berkunjung ke sini.


Kali ni nak bagi hadiah ni takde peraturan apa pun.

Banyak mana nak dibagi tu tak pasti lagi.
Tapi rasanya dalam 10 orang tu mmg kompem!

Nak buat style Giveaway cam takde idea plak.
Jadi, sapa2 yg sudi, drop je lah komen kat bawah entry ni.
Cara nak memilih pun tak dapat dipastikan lagi.
Nak tulis komen apa?
Tulis je lah apa apa pun. Secara otomatik eligible lah.
Tak komen pun mungkin ada yg eligible. Hihi.
Gitu pulak ya.
Eh. Silent reader esp yg kt ofis saya ni pun ada peluang kot. Hihihiks. 

Apa pun, saya ucapkan terima kasih pada seme yg rajin berkunjung ke kebun stoberi ni.
Saya sedaya upaya akan sentiasa me-reply seme komen2 yg diberikan.
Sedaya upaya juga membalas kunjungan dan meninggalkan jejak di blog kawan2 seme.
Nah amik dulu bunga ros sejambak utk seme..
Google
p/s : rasa cam ada adiah GA dulu yg tak berhantar lagi. Eida Baharum. Igt tak akak nak bagi u something, sudahnya smpai skang tak bagi. Sapa lagi yea..sila claim kalo ada yg tak dpt lagi. Huhu.

20 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak reen. hee. ada Give Away? best2. Sheila suka jengah blog akak, penuh dengan kisah suka dan duka. Mostly pasal family. Sheila harap kak reen terus berblogging. Blog kak reen comel, jarang sekali sheila jumpa patern gini. hihi. Semoga mendapat zuriat yang comel2 ye kak reen & suami :)

Z.U.E said...

wah... best lah kek da ni, asyik buat give away jerp. Tu yang suke menempeng ke blog kek da :P

Anum said...

ermmmmmmmmm

Masya said...

tq.. bersungguh² saya amik bunga ni.. kek ada x??? hahaha.. lapar.. nak kek ..;p

Karisma Izzah said...

sesame...harap puan stoberi pun sudi jenjalan n drop komen di blog kite...

::EIDA:: said...

Haaaaaa..kekda ingtkan baru ida teringat! Kekda nak bagi ida bela gajah... miahahhahahaa....

Ida pun suka melepak kat sini... sehari tak masuk, tak keruan hidup! perghhhh ayat hakuuuu ;p

Nad MamaZN said...

Saya suke je terjah sini
Hehehe, dan dan kata suke ye bile ada GA
Haha!
Takkkk, ni mmg btul suka
Sbb saya suka akak cite pasal macam2
Cara tulis pun sempoi
Dan saya pun sempoi jek bace, hihi

mikamusz said...

bestnya.. ada GA lagik... thanks...

deqlis said...

lama dh jd silent reader kat sini..:) dulu mmg selalu komen..tp dok busy selalu...sampai blog sendiri pun terabai..hehe..

pepun kebun strawberry nie ttp diingatan..:)

myfara FLK said...

Mesti ramai drop komennye...

Jiha said...

Nak adiah....hakhakhakhak..

(komen jujur dr hati...huahuahua)

Mama Mirza said...

saya nak juga.. selalu datang baca.. arinih baru komen.. hehe.. :)

ChentaHati said...

first GA utk 2013. no harm trying... so, here i am. mencuba nasib. kot2 PnStoberi sudi memilih iols. GA... GA... GA... come to mama!!!!

Cik Anita said...


:)

singgah senyum...

Sue-Rya Qistina said...

wahhhh..kekda wat GA lagi?? mmg best sungguh la kekda ni. simple, sporting, sempoi je orgnye. walaupun dulu keje bawah 1 bumbung yg sama, tapi kita jarang2 bertegur sapa kan. tapi bila saya start berblogging ni, barulah kenal sape kekda ni sebenarnya. blog kekda mmg sgt best! segala entry ditulis dgn bahasa yg simple dan mudah difahami.

so, kita enjoy!!!

noorzie said...

silent reader pn leh join ye...hehe..nk nyelit gak la GA simple2 ni...TQ :)

lieya said...

tumpang laluuuu......kira join x cmnie...:D

Carmello said...

Hai kak reen. Waaa.. Hadiah apa pula kali ni kan.. Suka baca blog kak reen ni..=)

joijoi80 said...

xnak apa2... saja nak menyelit je... hehe...salam maulidur rasul

eKa said...

hmm harumnya bau bunga ni. :)