Tuesday, January 22, 2013

Asia's Next Top Model

Kredit : Wikipedia

Sapa follow?
Aku mmg nak follow, tp langsung saja keterlupaan. Kadang tengok. Kadang tidak.

Asia's Next Top Model - channel 722.
La ni dah nak abis dah pun. Tinggal 5 orang saja.

Aku mmg sker program ni. Dari yg American Next Top Model tu. Season by season la aku tgk. Dulu masa zaman berporem siap ada geng2 la yg bersembang pasal prog ni.
Tapi sejak kawen, myDH is not loike plak tgk citer wanita2 cantik ni. Eh. Eh. Rugi la kan.

Ah. Dah nak final ni. Tak kira lah nak tgk jugak.
Malaysia pun ada masuk jugak.
Tapi sudah awal2 ter eliminate. 

Mari kita tgk, sempat lagi. Ada 4 mggu lagi. Hihiks.

3 comments:

Anum said...

wow2

Suwaibah YS said...

sya layan2 .. dri amrecia next top model..
yang wakil malaysia x berapa cun kan, tapi maybe sbb personaliti dia kut..hurmm...
tapi ske sgt kat kate <3

sweet tooth said...

i pun layan gak.... Tp bila hubby i x de kt umah... Dia pun x gemor nengok nih...