Wednesday, January 30, 2013

Gift-Away Utk Kamu Semua!

Ahah!..
Kepada semua si cantik jelita yg telah men-drop komen di sini - Gift-Away, sila emel kepada saya alamat utk di give kan adiah. Semua ya.. SEMUA yang komen tu.. elok2 ja ada 20 orang. Hihikss..

Oke jap..sebelum tu.. nak pilih2 komen.. dan komen yang terpilih, gift nyer mungkin agak special sket kot. Hikhik...

Sheila Salim said...
Assalamualaikum kak reen. hee. ada Give Away? best2. Sheila suka jengah blog akak, penuh dengan kisah suka dan duka. Mostly pasal family. Sheila harap kak reen terus berblogging. Blog kak reen comel, jarang sekali sheila jumpa patern gini. hihi. Semoga mendapat zuriat yang comel2 ye kak reen & suami :)

Haha. Comel tau puanshilot kita ni bagi komen.. manade pasal family dikk... jarang akak buat entry pasal family dalam ni. Jadi, kalo bukan pasal family, pasal apa pulak aku suka update? Entah ek. Aku salu terpikir, apa tema blog aku ni. Tema caca marba mungking. Huhu. Apa je la aku salu repekkan dalam blog ni ah?? Tp mmg jarang update pasal family ni sbb aku rasa biarlah itu jadi private part. Kok semua dibagitau dalam blog, apa yg tinggal. Haha.

deqlis said...
lama dh jd silent reader kat sini..:) dulu mmg selalu komen..tp dok busy selalu...sampai blog sendiri pun terabai..hehe..

pepun kebun strawberry nie ttp diingatan..:)

Kawan lama yg di kenal dari alam blog ni- skang dia jarang update blog. Mengapa Deqlis, mengapa? Huhu. Pernah jumpa gak Deqlis ni skali-masa MLM final last year. Dia bagi kite tiket pree. Hikhik. Cantik beliau ni..

Jiha said...
Nak adiah....hakhakhakhak..

(komen jujur dr hati...huahuahua)

Ha..ni aku suka.. jujur nih.. Jadi, trus pick up komen dia. Hihikss..


Mama Mirza said...
saya nak juga.. selalu datang baca.. arinih baru komen.. hehe.. :)

Ha.... malu rasa org datang baca, tp kita tak balas kunjungan. Jadi, sudah follow blog Mama Mirza jugak..nati saya salu gi sana ya.. maceh salu datang kebun stoberi ni :)

Empat yang atas, dan 16 lagi ni yakni
ZUE, Anum, Masya, Karisma Izzah, Eida, NadMamaZN, Mikamusz, MyfaraFLK, ChentaHati, Cik Anita, Sue-Rya Qistina, Norzie, Lieya, Carmello, Joijoi80 dan Eka

Sila emelkan alamat ya. Mmg ada setengahnya alamat dah ada dalam simpanan. Tp takpe.. takde hal kalo nak bagi lagik.
Oh.. utk yg seofis tu, takyah la bagi alamat.. nati adiah smpai atas meja ja ya..

Hadiah apa ya... tunggu...  supriseeee... !!!! Hikhikhikkk...


20 comments:

Anum said...

suka2

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak reen, terima kasih kak pilih sheila sbgai salah seorang pemenang tu. auwww sayang kak reen! heheheh jap lagi sheila email ye ♥

PUANSTOBERI said...

ANUM :
Emel telah diterima :)


SHIELA :
Sila emel segera :)

I'm Sweet Vintage said...

Baru email tadi, hehehe.

ch@ said...

aish, tak aci. ngape mak taktau ada GA ni nyahhh, ergh! tahniah u olls, hihiks.

Sheila Salim said...

im sweet vintage ni sheila juga tau. sorry tadi terpakai ID lain pula. hehehe

Nad MamaZN said...

Waaaa, bestnye!
Suka, suka!
Sbb adiah dr kekda mesti best, best =)
Nnt saya emel ek, hihi

Zana Adieyza said...

tahniah semua...

sorry lama x tinggal jejak kat blog kekda.. takut virus demam zana berjangkit kat blog kekda.. hahahha...

myfara FLK said...

EH tersenai plak..kite just komen je bukan betul2..

Nory Zoulkefle said...

alahaiii tak sempatt nk join...thniah pada pemenang...

Karisma Izzah said...

Alhamdulillah...terima kasih...

baru email tadi...

mikamusz said...

eh.. nama kita pun tersenarai jugak.. nanti kita bagi address lagik sekali yek.. mekacih

Z.U.E said...

yeahhhh.. x sia-sia ai drop komen, tak kira la hadiah ape pun yang penting dpt hadiah hihihihih!

Jiha said...

Dh emel.. Tq tq!

Cik Anita said...

Eh, ada nama saya lah pulak :P segan rasanya nak emel. Sebab macam dah kali ke 3 kot ni dapat. Tapi saya tak pernah nak bagi pape.. fuhh.. Ok nanti saya emel

:)

terima kasih yer

Sue-Rya Qistina said...

alamak..boleh pulak sue terlepas pandang kekda yg ni. huhuhu. ampunkan kami penunggu gua. kekda ade alamat sue kan?

noorzie said...

Salam kak, tima ksh xsgka sume akk pilih...
sy dh email alamat..sory lmbt ye, bru bkk ni...cuti lama la...huhu

TQ :)

lieya said...

wahhh...komen simple2 pn t'pilih ni, thanks kak..
sy dh email alamat ye, maaf t'lmbt...hrp2 blh lg ye...ampunnn!! huhu

PUANSTOBERI said...

Noorzie.. tak dpt emel ni... salah tulis stoberi tu kut.. huhu.. tlg emel lagi skali ya.. :D

noorzie said...

akak, sy dh try anta blk email...ada trima tak? sory ekk...TQ