Thursday, January 31, 2013

Edisi Domino's Pizza : Edisi 1st Time Order


Oke. Saya agak ketinggalan bab ini.
Haha.
Orang dah lama meng order cam ini, aku baru nak ter kial kial.

Haha.
Sebenarnya, kan aku prefer Papa John kalo nak makan pizza. Sbb tu jarang nak order2 gini.
Tp hari ni cam rasa teringin nak try Domino's. Pernah la makan, tipu kalo tak pernah. Salu je makan kat ofis ni. Tp tak penah order sendiri, beli sendiri lah kiranya.

So, register. Dan terus beli.
Bes juga buleh pilih2 pizza, pilih2 topping.
Hihi.
Pastu buleh tracked dia buat apa.
Sekejapan tgk eh, dah smpai delivering. Tak smpat nak tgk dia boxing n packing tu.

Ni masa course tu hari lah. Terpengaruh dgn prof yg bagi talk tu.
Dia duk kata yg Domino's ni laju la apa la. So, aku nak tgk, betul tak dia buleh smpai ofis aku dlm masa setengah jam. 
Mmg buleh la kan. Dah kata ofis aku cam blkg dapur dia ja. Cuma jalan tu sehala ja. Kena buat satu pusingan sket baru nak smpai. Kut dua hala lagi cpt dia smpai kut. 
Aku order online 11.43. Smpai sebelum 12.15. Syabas. Lagi 3 minit nak smpai dia call. Hihik.
Order ini. Setiap satu jenis pizza. Yg jenis thin crust bawak balik. Yg lelain bagi adik2 seunit makan. Hiwhiwhiw. Sedap jugak la Domino's. Kalo nak order online oke la yg ini. 

Kalo makan terus kat outlet, tetap PapaJohn la pilihan walo kat BTS tu smpai naik kematu bontot nak tggu pizza smpai ke meja. Jgn la ko dtg time ko lapar tahap pedih perut esp waktu peak hour (weekday waktu lunch). Mmg ko akan dapat pakej meleleh ailiyo tgk meja sebelah makan.

Jadi.. mari lah makan pizza.

14 comments:

ch@ said...

Dominos ni suka yg crunch tu. Sdp.
Lmbt 30mnt bkn dpt baucer satu piza free ke? Tah...
Abi je yg rajin order. Hihiii...

BrightEye said...

BE pun suka domino b'banding dgn pizza agak tebal rotinya tp pizza ok lah jugak. Nnt klau akak order domino lg, akak cuba yg banana kaya piza tu.. Gerenti akak cair...hehehe

Masya said...

suke beli dominos yg macam lempeng tu ranggup jer... tp x pernah order online sendiri.. hahahaha.. maknanya sy ketinggalan jugak...

teringin nak rasa lasagna dia.. ramai kata sedapp...

Anum said...

suka dominos sambal tue

Amyra Chuari said...

sdp3....

Sue-Rya Qistina said...

servis diorg mmg cepat kak. sbb tu kita order x sampai 1/2 jam camtu dah bole makan. kalau lmbt akan dpt piza free 1. suka jugak papa john tu :)

Nad MamaZN said...

nyumnyum...sedapnye!

Salmi Khairil said...

suka domino sebab boleh pilih rotinya..lagi satu suka bbq chicken wing

Cik Anita said...

mungkin sebab dapur dia dekat dengan opis akak masa oder ni..saya pernah oder sejam baru sampai..huhu..bad luck

::EIDA:: said...

Ida dah langgar pantang larang fastfood hari tu kat kundasang beli kepsi.. hiuhihihi..

PUANSTOBERI said...

CHA :
Kalo crunch kena makan trus..simpan nati dia cam keras..
A ah.. lambat dpt satu voucher lagi. Tp tadi dia tak lambat pun dpt gak. hihi


BE :
Oh..sedap eh..nati akak try :)

PUANSTOBERI said...

MASYA :
Order ler..senang je..skjp je dah siap. hihikk..

ANUM :
Sambal?? sedap eh??

PUANSTOBERI said...

AMYRA :
Alamak..tak smpt nak pelawa Mira tadi. huhu


SUE :
Kan..cpt je sampai.. nati nak order kat rumah lak lah. hihi

PUANSTOBERI said...

NAD :
Nomnomnom..

SALMI :
Sedap eh ciken wing dia.. nati nak try lah.

CIK ANITA :
Eh,..kalo lmbt dia kasik pree voucher kan.. hikss


EIDA :
Dah ada KFC eh kat Kundasang. Akak retu beli kat pekan Ranau.