Monday, March 5, 2012

Mari Mari Bagi Alamat

Aloha.... takmau hadiah ke sayang2 ku??
Atau masih tak sempat nak tgk sapa yg dapat souvenir dari Langkawi tu.
Sila jengah2 link ini -
http://pnstoberi.blogspot.com/2012/03/perihal-10-penerima-souvenir-dari.html

Hanya 7 orang yg baru emelkan alamat
1) CikPuanFara
2) Unknown - Zatul
3) MixedFamily
4) PinkLavender
5) Nadratul Syazwana
6) Nad@Mama Zakwan
7) Kak AnitaDiana
Update
8) Masya
9) Salmi Khairil

Jadi, sapa yg belum emelkan alamat lagi tu, sila sila lah emelkan alamat dan ID blog [dengan subject : Souvenir Langkawi] ke cikstoberi@gmail.com untuk urusan penghantaran souvenir tu yer. Sebelum 7 Mac 2012.

Kalo takde gak, ai letgo je lah pada sesapa yg alamatnya ada pada ai yer. Jgn tanjat boboi lak nati :))

6 comments:

Masya said...

saya dah send alamat hari jumaat xde ker?? musykill jap.. huhuhuhu...

AdiaLuze said...

Alaaaa ... Nama kita takde .... Huhuhuhu

Diana @ bilakukatacinta said...

dah lame tak berblogging...so, byak missed sgment2 best

anisalya said...

sape yang tak nak hadiah tu? bagi saya je la. hahaha...

PUANSTOBERI said...

Masya :
Tiada. Dkt spam juga tiada. Sila emel semula ya. Ataupun masukkan je dlm komen ni. Tp tidak lah disiarkan nati.

Adia :
Mostly yg dpt seme yg tak pernah terima apa2 lagi adiah dari kebun stoberi :)

Diana :
Ya lah..lama tak napak :)

ANISALYA :
Tu la tu... sapa taknak tu mmg let go pada sesapa je la. Buat suprise. Huhu :D

Sue-Rya AQ said...

kalo diorg tamo, meh bagi kt sue..kihkihkih :P