Thursday, March 29, 2012

Nuffnang : Non-Exclusive

Dah jadi non-exclusive.
Padan la aku tgk da takde bunga-bunga yg salu pop art out kata bawah belah kanan tu kalo bukak blog ni. Huhu.


Sudah tukar. No more glitterati. (T____T)

Dan penyebabnya adalah blog ini diprivate minggu lepas. Haha.

Takpe lah. 
Takde effect apa pun sgt.
Tp BE yg tgh duk ada tu tak kencang sgt la.
Padan muka aku la kan. Bakpe aku gi private blog tu ari. 
Saja je private. Malas.


Sekali sekali nak juga berhibernate kan.


Nuffnang, kalo nak bagi blog jadi gli gli tu bagilah, tak jadi pun takpe lah. Sukati lah. Tp esuk2 ada balik la status gli gli tu. Retu dulu pun dah jadi dah. Hohohooo.

6 comments:

Nazz@Purple said...

oo kalo private jd cam tu eh..ooo baru tau..

Anum said...

la patut le sis
anum pun pernah jadi cm tue

Azi said...

tu lah hari tu dua tiga kali masuk belog pn stoberi xdapat access.. malas eh..

anitadiana said...

kak ita tak reti lah benda-benda mcm ne....

Masya said...

owwhhh klu buat private blh jadi mcm tu yer...

Hafiz Rahim said...

Status Glitterati saya baru je dapat balik semalam..Huhuhu

Entry terbaru saya "Dari Glitterati Jadi Ordinary"