Friday, March 2, 2012

Perihal Adnan Sempit 2

Menonton pada tarikh yg empat tahun lagi baru jumpa balik date tu.
Huhu.



First time aku tgk citer (melayu) yang terbahak2 dari awal hingga akhir citer.
Org lain tak ketawa tu aku tak kesah. Mmg la camtu kan. Ada yg sker, ada yg tak sker. Org lain giler sker tgk Ombak Rindu, aku tak rasa apa pun. Memasing kan.

Tp aku mmg enjoy giler kot tgk citer Adnan Sempit 2 nih.
Oh. Hantu Kak Limah gelak gak. Tp tak la sepanjang citer rasanya.
Tp yg ni mmg la lawak.

Mengong tau. Kondifen, ahli koperasi, it's hurt... dan lelain lagi ayat2 Adnan mmg sumpah lawak.

Sapa blum tgk tu aku syorkan pegi la. Bukan la kata nak carik 'sesuatu' dlm citer tu. Takde apa pun. Just hiburan la. Lawak nak mamppp....

Dan aksi cikaro rempit ni pun bes gak.
Metrowealth
Pemilik nama sebenar Ilia Iryani Shuib turut memberitahu dia jugalah orang yang sama melakukan aksi merbahaya menggunakan motosikal dalam filem arahan Ismail Bob Hashim ini. 

Walaupun terdapat aksi yang ditunjukkan dalam filem ini agak merbahaya untuk seorang gadis, Ilia yang sudah berkecimpung dalam dunia permotoran sejak empat tahun yang lalu tidak gentar untuk melakukannya.
Sumber : Tupai

Kesimpulannya mmg lawak. Double lawak. Harap2 ada Adnan Sempit 3 yg derang dah ada anak. Hahahahahaaaaaa.............

P/S : Saya masih menanti alamat dari penerima souvenir dari Langkawi ini. Baru ada 5 alamat dari 12 org tu.
http://pnstoberi.blogspot.com/2012/03/perihal-10-penerima-souvenir-dari.html

13 comments:

Teratak Hami said...

Akak agak terlewat tengok Adnan Sempit 1 sbb tajuk pun tak best. Tapi bila dah tengok, akak tersgt suka. Kalaulah ada masa, mmg nak sgt tengok AS2 pulak. Baca review awak pun dah teruja.

Anum said...

anum baru nak tgk malam nie

Zana Adieyza said...

nak tgk gak la minggu depan.. mggu ni sibuk sgt.. tq kekda utk review ni..

Masya said...

anak saya tgk adnan sempit 1 berulang² kali asyik tergelak²....

teringin nak bawak dia tgk wayang ni.. tp baru 4 tahun ni takut dia menjerit pulak tgk dalam gelap tu.. tunggu astro first jerlah huhuhuhu...

Nazz@Purple said...

nak kene tgk jgk nie..

CikPuan Fara said...

baca review kekda wat teruja je nak tengok.. suka cite kelakar2 ni hilang tensi keje hihihi

::EIDA:: said...

Tak tengok lagi.... harus terjah ni!

PutriesNoora said...

memang best sgt2!noora gelak kaw2..dah xpeduli org sebelah..

Irtiyah said...

Salam

Ni yg jadi nak tgk ni
Dulu tgk Adnan Sempit 1 memang dah best, ni dengar lg best :-)

PUANSTOBERI said...

TERATAK HAMI :
Sy pun tak tgk AS1, tp tgk kat tv tu berulang kali la kan. Tp AS2 ni mmg bes. Pegi ler tgk. Huhu.

ANUM :
Bes kan???

PUANSTOBERI said...

ZANA :
Sile..silerr :)

MASYA :
Bleh je terai bawak. Tgk blogger lain bawak cam oke je anak2 derang kan :)

PUANSTOBERI said...

NAZZ :
SIler..siler :)

CPF :
Teheeee...mmg syok, sile le pegi :)

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Harusss...sile kan :)

NOORA :
Kan..?? akak rasa every each scene akak gelak. Hahahaha

IRTIYAH :
SAlam... siler le tgk. BEs woh.. :D