Friday, March 16, 2012

Superior Room : RM100


Eh. Biar betul...biar betul-betul.
Ha...smpai ter bernyanyi pulak.

Tak penah lagi dlm sejarah hidup aku duk hotel rate camni ni. Jgn esuk da smpai tetiba dia tukar rega plak. Peak season time aku nk gi tu. Tp ini la yg dia emelkan aku. Kira betul la tu. Jgn macam2 plak bila aku smpai kang.
Aaaa....

Amik direct ngan hotel instead of Agoda gak kali ni. Lama da kot tak pakai Agoda yer. Tkpe.. ada masa yg sesuai kita pakai Agoda. Kalo tak, kita direct je ngan hotel.

Oke sgt la kalo reganya camtu. Tgk keadaan hotelnya takde la buruk nau (secara maya la, keadaan sebenar tatau lagi). Takde pool pun tak pe la. Bukan nak duk sgt pun.
Ce tgk.

Seme gmbr dr web hotel tu sendiri.

Tapi betul la kot. Sbb dpt online deal rate.
Dan kalo btul rega tu mmg syukur amat la sbb bulan 5 mmg bulan agak pokai.

So, nanti kita reviewkan hotel ni yer. Kat mana?? Rahsia dulu boleh?? Hahah. Poyo la sgt nk rahsia. Mcm la kan org nak tau sgt. Hoh!
Bukan waktu terdekat ni pun nak peginya. Tp aku bkn nak duk sgt pun, just perlukan 'penginapan' jer. Selebihnya, saja gataii... awwwwww......

##aku rasa aku tak dpt pegi la Matta Fair esuk. Sedihnya. Mmg my dear warning dah. Kaki tak berapa  nak elok lagi. Bengkak cam lum surut. Ni pun cuti lagi sbb nak rest kan kaki. Kalo tak nanti, next week, HKK langsung aku tak bleh duty. Dgn protokol masa perasmian lagi, dgn lawatan berpandu lagi. Ohhhoooo.... sobsssss....

10 comments:

eKa said...

hah kenapa dgn kaki kekda, kenapa2...aduh...sejak bercuti ni byk yg terlepas ni...get well soon dear

Sue-Rya AQ said...

wah..murah tu..
cantik plak ruang dlm bilik tu..
setakat nk mandi tido kan..hehehe

kite pn xdpt g matta fair kekda..sbb belum gaji+ade performance..sedih!

syanasaid said...
This comment has been removed by a blog administrator.
anitadiana said...

murah lah tu reen..terbaikkkk...

Anum said...

murahnya
nape ngan kaki?

::EIDA:: said...

Siyes gila murah bilik kekda dapat!

Zana Adieyza said...

kekda, cuti mana lak ni?

jgn banyak gerak k.. ingat sikit kaki tu nak pakai lama.. hihihi..

kekda, cuti2 bulan 9 ni mcmne? huhuhu

PUANSTOBERI said...

EKA :
Musibah kecil :)

SUE :
Tu la tu..utk tido n mandi je.. takpe lah..bleh lah.. hihi

PUANSTOBERI said...

ANITA :
Kan kak??? ter baekkk...

ANUM :
Musibah kecil :)

PUANSTOBERI said...

EIDA :
Tu la..kalo dia bagai2 masa akak check in nati, siap la dia. Hihiks

ZANA :
Ni bkan cuti2, ni utk tidow jew.. kewkewkew.. *annoyingkan ada w w w ni.

Cuti bln 9?? Akak oke je.. takde hal.