Tuesday, March 6, 2012

Perihal Sama Tapi Tak Serupa

Pagi ni tgk sesuatu yg 'bes' kat dashboard blog aku.
Tajuk yg sama tu mmg salu la dpt kan.
Tp kali ni ter dapat gambar yg lebih kurang sama tapi tak serupa.


Alahai...comel sgt dedua.

Dedua pun senyum dan ketawa.

Berharap satu hari nanti aku pun bleh letakkan gambar camtu dan org lain plak tgk kat dashboard dia.

Tuanpunya blog :
a) Izan
b) Phat - dia ni satu tpt keja ngan aku, tp dia kat Pahang sanun. Baru je jumpa blog beliau lps balik course tu ari huhu.

7 comments:

PutriesNoora said...

nak gak..insyaAllah..amin=)

♥cikmOt♥ said...

insyaallah kak ida...
Allah maha mendengar...

Irtiyah said...

Amin..

Comelnyeeee :-)

Sue-Rya AQ said...

insyaAllah..semoga doa kekda dimakbulkan..amin.. :)

ch@ said...

mcm kembar lak. kalau sekali imbas mcm org yg sama. takpe, bila rezeki kekda nnt, kekda tepek la hari2, kita suka je nak dtg kebun kekda ni, tak tepek pun kita dtg gak.

ejaMaria said...

haha... jangan lupa 'like' budak Iris tu kat fb mak dia... ;p

PUANSTOBERI said...

NOORA :
Insyaallah..

CIKMOT :
Aminnn...

IRTIYAH :
Comel meke berdua ni.

SUE :
Aminnn..

CHA :
Kan..?? geram je nengok.

MARIA :
DA like.. hikhiik