Wednesday, March 28, 2012

Tak Dapat Pun 25hinggit

Haha.
Mengong. Nak tgk yg AAX mmg la tak dpt RM25.
Big tak berapa nak big sale kali ni yer.
Takde kuar gmbr bee bee tu pun.

Aku saja ce-terai-acu-test-tgk.
Golkos.
Yer. Begitu reganya. Aku rasa kalo aku saja ce-terai-acu-test-tgk sblm sale retu cam lagi murah je. Hoho.

Lagi, ce try hok ni plak
RM295 - lowest fare. Mmg la lumayan. Area sana sana ni yg buat mahal adalah airport tax. Even dpt tambang sekupang pun still kena bayar mahal. So, mari kita menyimpan duit dalam tabung buluh (yg beli kat HKK) sehingga penuh.

Kalo camtu celebrate anniv kat Labuan je lah.

Teeeeeheeee....

Calling for Elina..calling for Elina.

#haha. Tak beli pun, saja gatai2 tgk. Takde plan ke mana dah. Cukup2 la berjalan2. Skang tumpu deco2 umah plak (yg entah bila la tahun nak merasa jejak kaki. #menyampahhh!)

5 comments:

eKa said...

tu la kekda...bila ditambah balik segala jenis tax + makan...mahal juga dia nya.kali ni nya sale eka tak sibuk dah.tak mcm retu.pepagi buta berjaga cari tiket murah...tak bt dah
sbb tiket balik kg dah beli utk setahun.hihuhuhuhuu.watnya dpt pindah bln 6 ni, burn je la nanti...


plan nak bercuti ke mana2 pun tak de lagi...hm...so far dpt bertahan kekalkan azam thn ni.cuti2 mesia sajork.laaaaaaaaaaagi best

Anum said...

testing ek sis

Nad @ MamaZakwan said...

mlm td bersengkang mata tolong SIL
nak tiket pi langkawi utk 7 0rg
masak!
dpt la rm25 pegi balik
total rm490 ok kot kan?

kekda, golkos nak murah kt morib je la, haha

::EIDA:: said...

Ida pun tak dapat kekda...tarikh tak kene ! huuuuu~~ Nak g tawau~ auw auw~

anitadiana said...

rajin nya jejalan....kak ita malas nak buka airasia takut terpengaruh...poket bocor..mcm ne...