Monday, March 26, 2012

Sukan : Incredible Blues

Aduyai nyer pun. Lama giler dah kejadian ini berlaku.
Lupa nak letak. Tp kena letak. Sbb nak buat kenang-kenangan di hari tua. Huhu.
Tkpe. Skang letak.

Incredible Blues.
Da incredible, blues plak lagi. Tkpe. Belasah. Suppose team kami grup paling ramai. Tp tah gi mana seme. Maklumlah BKP kan. Situ la ada admin, HR segala.

Tetiba hulk bertukar biru. Ni masa sukan opis tu ari. Lama dah haih. Sama ngan date aku p Grand Lexis, PD tu ari.

Ya. Itu dia atlet handalan. Haha. Handalan la sangat kan. Atlet ekonomi handalan mungkin ya. Choii....
Ni tukar plak. Kejap je da abis game uols. Miahahaha.
Sian geng beregu aku. Dia pun jadi nebes disebabkan dapat pasangan beregu yg terlampau handalan nih. Miahahahhaa. Maafkan saya yer pasangan beregu. Eh. Kelihatan pasangan beregu dunia akhirat (Insyaallah) saya juga disitu. Miahhahaaa. Bleh buat contest ni carik dimana pasangan saya itu. Oh. Seb bek tak berlawan dgn beliau. Awwww....

Lepas tu kan, ada datuk harimau plak. Dept yg theme nya oren bawak tok ghimau ni. Seme kanak-kanak jadi teruja.

Pastu gi kacau org main carom. Eh. Menang plak bebudak ni. Tahniah la uols yer.


Maka, itu saja cerita hari Sukan yang berlangsung 3 Mac 2012.
Sekian.

3 comments:

ekinashikin said...

chomelnya datuk harimau tu..hehehe

Chekgu Azrine said...

nampak sakan berjimba2 erk.. seronoknya!!

PUANSTOBERI said...

EKIN :
Comey..seme nak amik gmbr ngan beliau

CHEKGU :
Sakannn...kena paksa sakan. hahahaha