Monday, March 12, 2012

Mood Singa!

Pepagi Isnin dah membuat sesuatu yg men 'tension'kan aku.
Seboleh boleh aku taknak rasa Monday Blues.

Apa kes nak 'humiliating' kan orang plak.
Tau la aku tak bleh nak parking kat sini.
Dan tau la aku nak ubah.
Kejap la aku nak p punch kad.
Wah, keta aku je lah ko napak, yg lelain tu bebuat tak nampak lak.

Elok2 mood aku baik, saja nak bagi mood aku cam singa ni apsal?
Lion
Dah la PMS nih. Padan la muka kan.
Pastu pagi tadi mmg cam malas nak keja jer.
Heh! menyampah...
Tension

12 comments:

ch@ said...

oh, sungguh tidak comel kekDa menjadi seekor singa. nehi-nehi.

ejaMaria said...

sabor... sabor... ;p

Sue-Rya AQ said...

sabar kekda..sabar..x pena tgk kekda tensi2 cmni tau..

Zana Adieyza said...

kekda, xmo marah2 k.. senyum!

::EIDA:: said...

Kekda singa? larikkkkkkkk.....

CikPuan Fara said...

sabar2 kekda. xmo tensi2. xcomei..

Anum said...

jangan2 kang bertukar jadi singa

AiTotYati said...

kekda,

Ai pn dah le tgh bulan mengambang ni. punyelah drive dr melaka ke ukm, alih2 kelas cancel.

bengang btl!!!!

PUANSTOBERI said...

CHA :
Tukar nama cik singa stoberi, bleh?? Hikhik

MARIA :
Yer..yer..tgh bersabo neh...

SUE :
Adoi, PMS la punya hal neh...

PUANSTOBERI said...

ZANA :
Ketat muka reni, tak bleh senyum.

EIDA :
Hahahhaaha... makan budokkkk... :D

FARA :
Aaaauummmmmm :b

PUANSTOBERI said...

ANUM :
Transform jadi singa kan?? Hahahah

AI :
Akak blm lagi. PMS la ni sbb tu jadi lagu ni. Geram je rasaaaaa...

Masya said...

paling tak suka dtg kerja mood tgh okk tibe² org buat kt marah.. bukan takt berubah singa... hahaha rimau pun bolehh...